Stanojević za Telegraf: Laž je da sam napao sudiju Simovića

Niti sam ga tražio, niti mu ulazio u svlačionicu, sreli smo se slučajno u hodniku kada sam pošao na pres konferenciju i razgovarali sasvim normalno

  • 30
Aleksandar Stanojević i Novak Simović na meču Partizana i Čukaričkog na Banovom brdu Foto: MN Press

Vest da je trener Partizana Aleksandar Stanojević napao glavnog sudiju Novaka Simovića u sudijskoj svlačionici posle utakmice Čukaričkog i crno-belih na Banovom brdu, a koja se ovoga jutra pojavila u pojedinim medijima – nije istinita. Do susreta i to slučajnog jeste došlo u hodniku, u službenim prostorijama domaćina, kada je Stanojević krenuo na konferenciju za medije, ali je razgovor tekao normalno, bez upada u svlačionicu, uvreda i teških reči, o čemu za Telegraf svedoči i sam trener kluba iz Humske.

Stanojević kaže da je sve što je danas u medijima ugledalo svetlost dana – laž.

- To što je napisano je apsolutna laž i spin koji verovatno nekome ide u prilog, no, nema veze sa istinom. Niti sam napao sudiju Novaka Simovića, niti sam mu ulazio u svlačionicu, niti sam ga tražio posle utakmice. Bio sam u svlačionici sa svojim igračima, a potom sam se zaputio na konferenciju za medije, kada sam u hodniku i sreo sudije, o čemu mogu da posvedoče i oni i svi prisutni. Razgovarali smo sasvim normalno, jer nam je Simović sudio već nekoliko puta i već imamo određenu komunikaciju i međusobno poštovanje. Razgovarali smo o nekim situacijama tokom meča, no, neću da iznosim detalje, ne zato što krijem nešto veliko i strašno, već zato što ne bi bilo fer ni prema njemu - kazao je Stanojević, a onda dodao:

Bio je to civilizovan, sportski razgovor aktera utakmice, bez ikakvih uvreda, kako se navodi u pojedinim spin tekstovima, a čemu u prilog ide činjenica da me čovek nije prijavio, pošto nije ni imao razloga. Razumem težnju ka senzacionalizmu, međutim, osetio sam potrebu da kažem šta je istina, jer se ovakvim spinovima nanosi šteta svima nama i bespotrebno podižu tenzije. Nastavljamo našu borbu, dolazi nam večiti derbi i svi bi trebalo da se raduju i uživaju u toj velikoj utakmici, bez iskonstruisanih priča – jasan je Aleksandar Stanojević.

Video: Da li je igraču Čuke oprošten crveni karton? Stanojević besneo zbog odluke sudije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    12. april 2022 | 11:22

    Ahahaha da, da, svi smo videli koliko si civilizovan pred hiljadama ljudi, mogu misliti sta je iza zatvorenih vrata. To je Partizanova skola, sledece sto mozemo ocekivati je gepekovanje sudija... SD Partizan je zlo srpskog sporta!

  • Caki

    12. april 2022 | 11:51

    Pojeo bi te Elvis da si krenuo na njega

  • Marko

    12. april 2022 | 11:52

    Sta mislite, ko menja Stanojevica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA