Prepoznajete li bivšeg igrača Zvezde? Imao sam kontakt sa Partizanom, a onda je nazvao Piksi

Burzanović je u januaru 2007. stigao među crveno-bele i odigrao je oko 50 utakmica

  • 1
Igor Burzanović Printskrin: Youtube/Elta HD

Na sam pomen Igora Burzanovića, navijačima Crvene zvezde kroz glavu odmah prođe ona šansa koju je Crnogorac imao na leto 2007. godine protiv Glazgov Rendžersa već u 1. minutu revanša trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Međutim, ostao je Burzanović mnogima u sećanju i zbog sjajnih partija koje je imao u susretima protiv Partizana, jer je na pet večitih derbija dao čak četiri gola. Dugo ga nije bilo u medijima, ne računajući najave u kojima je učestvovao kada je Zvezda nedavno ponovo igrala sa Rendžersom, a u međuvremenu je dao intervju za "Elta TV" u kom je govorio o svojoj karijer.

Priznao je da je zbog poziva Dragana Stojkovića Piksija, tadašnjeg predsednika Zvezde, stigao na Marakanu, ali i da je imao i razgovor sa Partizanom.

- Šetao sam sa drugarom kada mi je zazvonio telefon. Čovek se predstavio kao Dragan Stojković Piksi. Ja sam se u tom trenutku nasmejao, rekao "da, da važi" i spustio slušalicu. Tada je bilo popularno da se fudbaleri šale jedni sa drugima tokom prelaznog roka. Ili je novinar ili predsednik kluba - rekao je Burzanović i dodao:

- Posle toga je opet zazvonio telefon i onda sam shvatio da je u pitanju Stojković. Ja sam u tom trenutku možda i godinu, godinu i po dana pre toga imao priče da ću da idem dalje. Crvena zvezda, čak i Partizan. Imao sam kontakte i sa Partizanom, kao i iz Evrope, ali poziv Stojkovića je presudio da pređem na Marakanu.

Taj momenat razgovora, ali i priznanje kako mu je Dejan Savićević u svemu pomogao, možete pogledati od 16. minuta na video snimku ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA