Krstajić odlazi iz Tel Aviva? Izraelci ne planiraju da produže ugovor sa srpskim stručnjakom na kraju sezone

Makabi mnogo zaostaje za Haifom u borbi za titulu

  • 11
Mladen Krstajić Foto: MN press

Došao je Mladen Krstajić u Izrael sa željom da sa Makabijem iz Tel Aviva osvoji titulu šampiona Izraela. Međutim, kako se bližimo završnici tamošnjeg prvenstva, deluje da se to neće desiti i da će Ponos Izraela morati da se zadovolji mestom u evropskim kvalifikacijama.

Na sedam utakmica do kraja, Makabi zaostaje deset poena za vodećom Haifom i teško je za očekivati da bi aktuelni lider mogao da ispusti tu razliku i da dođe do velikog preokreta u plej-ofu.

Izraelski mediji stoga pišu da na kraju sezone neće biti produžena saradnja sa Krstajićem. Oni žele da na klupu dovedu zvučnije ime, a pominje se da bi to mogao da bude Vladimir Ivić, koji bi se tako vratio na klupu ovog kluba nakon kratkog izleta u Engleskoj.

U ranijem razgovoru za Meridianbet Sport, Ivić je čak i rekao da ima ponudu Makabija, ali da se odlučio da je u tom momentu odbije zbog porodičnih razlika. Politička situacija se u međuvremenu stabilizovala, pa je srpski trener sada spreman da se vrati u Tel Aviv.

Video: Nastasić za Telegraf otovoreno o Krstajiću: Evo zašto nije otišao na Mundijal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gackoni

    12. april 2022 | 22:35

    Nabeđeni trener!Nema pojma gde je lopta!

  • Ortodox RS

    13. april 2022 | 06:53

    Jos nije shvatio da to nije posao za njega?Tako je u svim sferama zivota neznalice pune samopouzdanja potiskuju strucne i obrazovane ljude.Ne treba da cudi zasto smo na samom rubu kataklizme.

  • Mare

    12. april 2022 | 23:41

    Krstajic, Milosevic, Ilic, Lazetic, Stanokevic, stvarno sve sam strucnjak do strucnjaka. Oni samo u Srbiji, u sistemu gde Bjekovic i Karadzic mute vodu, mogu da budu treneri..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA