Modrić je doktor fudbala: Real je bio pred ispadanjem, gubio je 3:0, a onda je Hrvat izveo magiju

  • 7

Hrvatski vezista Luka Modrić pokazao je još jednom da su godine samo broj i da je i sa nepunih 37 godina majstor fudbala, i to u situaciji kada je njegov Real bio "na konopcima."

Gubili su Madriđani 3:0 od Čelsija u revanšu četvrtfinala Lige šampiona i bili su pred ispadanjem, jer su u Londonu slavili sa 3:1, ali je Modrić u 80. minutu načinio neverovatan pas spoljnom i spojio je Rodriga sa toliko željenim golom.

Rodrigu je to bio prvi kontakt s loptom, s obzirom na to da je dva minuta ranije zamenio Kazemira. Ovaj nije oklevao i iz prve je volejom sproveo loptu u nebranjeni deo mreže za eksploziju emocija na "Santijago Bernabeuu".

Ispostaviće se da je ovaj gol doneo produžetak Real Madridu, pošto u preostalih deset minuta utakmice sa nadoknadom nije bilo promene rezultata. Pogledajte momenat čiste magije u videu koji se nalazi na početku ove vesti.

Video: Evrogol fudbalera Napretka: Pocepao mrežu u poslednjoj sekundi meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    12. april 2022 | 23:56

    Nesmemo bre biti ljubomorni covek je magija i svako mu dobro zelim uvek je bio covek i uvek uz Jovica bio i ako mu neide.

  • Spasoje

    12. april 2022 | 23:57

    Kakav je to fudbaler možda najbolji u vezi ikad i zauvek.

  • Jovan Simeonovic

    12. april 2022 | 23:55

    Ubedljivo najbolji vezista u historiji fudbala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA