≫ 

Da li se ovo ikad desilo za derbi? Predsednik sudijske komisije biće posmatrač suđenja

Nije praksa da prvi čovek suđenja bude aktivni akter najveće utakmice, ali tenzije koje su se raspirile sa obe strane Topčiderskog brda uzrokovale su ovakav potez FSS

  • 6
dejan filipović Foto: MN Press

Predstojeći 167. večiti derbi između fudbalera Zvezde i Partizana na našem najvećem stadionu (subota, 18 sati) je toliko važan za sve aktere domaće scene, za oba kluba, za makar prividan mir, da će posmatrač suđenja biti niko drugi do sam predsednik sudijske komisije Dejan Filipović!

FSS je poverenje da sudi utakmicu dao najboljem sudiji Srđanu Jovanoviću, VAR-om će rukovoditi Momčilo Marković sa pomoćnikom Bojanom Banovićem, a rad čitave ekipe nadziraće uz teren Filipović - čovek koji je i zadužen za delegiranje arbitara za utakmice Superlige.

Jasno je da je i ovim potezom FSS rešio da ništa ne prepušta slučaju, da sve protekne u najboljem redu i da akteri derbija dobiju najbolju moguću arbitražu u meču koji lako može biti i presudan za titulu prvaka države.

Ne pamti se da je ikad predsednik Sudijske komisije "sam sebi" dodelio ulogu posmatrača u bilo kojoj utakmici domaće lige.

Podsetimo, Filipović je na kraju minule sezone nasledio na funkciji Milana Karadžića, najavio velike promene u sudijskoj organizaciji, a vreme će pokazati da li će uspeti da vrati poverneje ljubitelja fudbala u "ljude u crnom".

Video: Nije bila greška kod Zvezde, jeste kod Partizana: Predsednik Sudijske komisije o 2 sporne situacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    13. april 2022 | 12:50

    Prvo se pokrade Partizan ovi naprave razliku i sada ce da bude posteno ahahahahah

  • Pa neka se zna istina

    13. april 2022 | 16:31

    DEJAN FILIPOVIC OSVEDOCENI ZVEZDAS. SAD PARTIZAN DA TRAZI NJEGOVO IZUZECE. FILIPOVIC JE SIMOVICA DELEGIRSO I UZEO MU DVA BODA. ZNACI DEJAN FILIPOVIC - CIGO VELIKI ZVEZDAS. DAJTE SAOPSTENJE !

  • X

    13. april 2022 | 16:36

    A sudi onaj sto iz Var sobe posle 5min i Subotici svira penal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA