≫ 

Poljski sudija brutalno odgovorio Tuhelu posle kritika: "Smešno! Preporučujem svima da pročitaju pravilnik"

Šimon Marčinjak se neočekivano oglasio na društvenim mrežama

  • 0
Šimon Marčinjak i Tomas Tuhel Foto: Tanjug - AP

Obično smo navikli na to da sudije ćute kao zalivene posle važnih utakmica u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Međutim, Šimon Marčinjak iz Poljske očigledno nije takav "lik", pošto je odlučio momentalno da odgovori na kritike koje je dobio od Tomasa Tuhela, trenera Čelsija.

Sve se desilo posle meča četvrtfinala Lige šampiona gde je Čelsi posle produžetaka ispao od Reala, a bio je nadomak velikog uspeha, da nije bio poništen gol Markosa Alonsa zbog igranja rukom. Nemac je zato kritikovao poljskog arbitra, a zanimljivo je da se u ekipi našao i Srđan Jovanović kao četvrti arbitar.

Ubrzo posle meča, Šimon Marčinjak se oglasio na jednoj od društvenih mreža gde je javno komentarisao kritike.

- Pročitao sam Tuhelovu izjavu posle utakmice. Smešno. Po mom mišljenju, nisam napravio neku ozbiljniju grešku. Što se tiče poništenog gola, preporučujem svima da pročitaju pravila igre u vezi sa ovom temom. Čak i minimalan kontakt lopte rukom napadača znači da se gol ne može računati - napisao je Poljak.

Videćemo da li će Tuhel odlučiti da odgovori Marčinjaku ili će se na ovome završiti rasprava i staviti tačka na četvrtfinalni duel Reala i Čelsija.

Video: Sneki uletela u svlačionicu srpskih fudbalerki posle senzacije protiv Nemačke: Oplele kolo zajedno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA