Haos i tuča igrača Atletika i Sitija u tunelu: Policija ih razdvajala, Hrvat pljuvao i gađao Engleze

Biće pune ruke posla i za organe UEFA posle meča Atletika i Mančester sitija

  • 16
Tuča, Atletiko Madrid - Mančester siti Printscreen: Twitter

Opšti haos je zavladao u završnici meča Atletika i Mančester sitija na Vanda Metropolitanu. Kada su Jorgandžije već postajale svesne da će teško doći do gola koji bi im eventualno doneo produžetak protiv Građana pristupili su i nekim krajnje "prljavim" metodama.

U 89. minutu posle starta Stefana Savića nad Fodenom došlo je do velikog koškanja. Mislio je stameni Crnogorac da Englez samo folira i želeo je da ga podigne sa zemlje, ali su ubrzo pritrčali ostali i nastala je opšta gurka.

Gundogan je tada krenuo na Savića, a Crnogorac je pokušao da se obračuna sa pola tima Mančester sitija. Žestoko je zgrabio Akea, njegovi saigrači su ga sklanjali iz gužve, a Čolo Simeone mu je ljutito pretio sa aut-linije. Naposletku je ušao u polemiku i sa Džonom Stounsom, kao i Džekom Grilišom.

Ni sa njim se nije rastao u ljubavi, već odlučio da ga snažno povuče za kosu, što se ovome nije nimalo svidelo. Sudija Dominik Sibert imao je pune ruke posla, žuti karton je dobio i Crnogorac, kao i Ake, isključen je bio Felipe, ali ni to nije smirilo strasti na terenu, pa se sve prenelo i u tunel.

Tamo je Šime Vrsaljko odlučio da flašicom gađa fudbalere Mančester sitija, posle čega je izbila nova tuča, pa je situaciju u svoje ruke morala da preuzme i policija, koja je razdvajala sukobljene strane. Bilo je i pljuvanja i brojnih drugih groznih stvari.

Vrlo je moguće da će nakon ovoga i UEFA morati da reaguje i preuzme stvar u svoje ruke.

Video: Hrvatski fudbaler nezadovoljan kako ga je sredila ruska profesionalka pomoć potražio kod saigrača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spawn

    13. april 2022 | 23:42

    Kako uvek ovaj atletiko? Izbaciti iz takmicenja .

  • taifun

    13. april 2022 | 23:42

    Ovo samo FMP-ovi navijači rade. Sigurno su gledali finalnu seriju iz železnika, kada su panteri drmali konstrukciju koša, linčovali igrače u tunelu kao i tresli konstrukciju koša🤣🤣👉👌

  • champspale

    14. april 2022 | 05:32

    nije start Savića već Felipea, za koji je dobio crveni karton

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA