Otkaz za trenera sa najdužim stažom u Premijer ligi, menja ga Majkl Džekson

Nakon gotovo 10 godina došao je kraj saradnje

  • 0
Burnley ,Manchester City Foto: Tanjug/AP

Barnli je otpustio Šona Dajša, trenera koji je taj klub vodio od 2012. godine i bio trener sa najdužim stažom u jednom klubu Premijer lige.

Dajš je nakon devet i po godina smenjen zbog slabih rezultata i sada je Jirgen Klop trener koji se najduže nalazi na klupi nekog premijerligaškog kluba - šest i po godina. Barnli se nalazi na 18. poziciji u Premijer ligi sa 24 bodova, četiri manje od Evertona koji se nalazi van zone ispadanja.

Ovo ne bi bilo prvi put da Dajp ispada iz Premijer lige sa Barnlijem, pošto je 2014. godine klub uveo u najelitniji rang engleskog fudbala, a onda odmah ispao. Ponovo je vratio ekipu u Premijer ligu 2016. godine, gde se klub nalazi i danas. Tada je i produžio ugovor do kraja sezone 2021/22, ali je dobio otkaz osam kola pre kraja.

Na njegovo mesto doći će stručnjak poznatog imena i prezimena - Majkl Džekson. On je do sada obavljao funkciju šefa stručnog štaba drugog tima Barnlija.

Zbog imena i prezimena koji deli sa slavnim pevačem, novi šef stručnog štaba je već postao deo šala koje pišu ljubitelji fudbala na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA