≫ 

Dušica Jakovljević provokativno najavila derbi u dresu Zvezde: "Izućemo ih iz cipela"

Voditeljka Pinka velika je navijačica Zvezde, a ljubav prema crveno-belima dokazala je i pred 167. večiti derbi

  • 22

Crvena zvezda i Partizan će od 18 časova odigrati svoj 167. prvenstveni večiti derbi. Ulog je nikad veći, titula prvaka Srbije, a u skladu sa tim ima i povišenog naboja i tenzije.

Kako bi se atmosfera malo opustila pred derbi, Telegraf je odlučio da najveću svetkovinu srpskog fudbala najavi na nešto drugačiji način, pa smo tako obukli u dresove Zvezde i Partizana dve popularne srpske voditeljke.

Posle voditeljke vremenske prognoze TV Pink, Marije Egelje, koja je u dresu Partizana najavila "kišu golova u Zvezdinoj mreži", pričali smo i sa jednom od najpopularnijih voditeljki Pinka, Dušicom Jakovljević, koja vodi najpraćeniji rijaliti Zadrugu.

Dušica je velika navijačica Zvezde i to ne krije ni na društvenim mrežama, a derbi je najavila podjednako provokativno kao što su i njene emisije često provokativne.

Ona je na Marakanu stigla u crveno-belom dresu, a imala je i zebraste crno-bele čizme, koje je simbolično skinula uz komentar "izućemo ih", pre nego što je kročila na travu Marakane.

Dušica očekuje da Zvezda pobedi sa 2:1, a smatra da je simbolika i u tome što je na nekom kvizu na telefonu pre nekoliko dana dobila pitanje o 100. večitom derbiju.

- Pre neki dan sam imala pitanje na kvizu koji sam igrala na telefonu, bilo je pitanje koji je bio rezultat na 100. večitom derbiju, tada je bilo 2:1 za Zvezdu, mislim da je to bio neki znak i očekujem i sada pobedu od 2:1.

Voditeljka otkriva i da je već sa nepune tri godine bila na Marakani i da je ljubav prema Zvezdi porodična tradicija.

- To ide s kolena na koleno, kako je rekao Bata Stojković, veliki zvezdaš i čovek koga sam mnogo volela, on kaže da su u Beogradu svi navijali za Zvezdu i gotovo niko za Partizan, kada se on rodio i kada je bio mali, to je njegov citat. Kod mene je išlo s kolena na koleno, sa nepune tri godine me je tata doveo na stadion, oduvek volim Zvezdu, ona je moj život, ta ljubav ne može da se opiše, to je ono što mi kažemo, ušlo u krv i doviđenja. Inače je prvo što sam naučila da kažem bilo "mama", "tata" i "Dule Savić".

Dušica zbog obaveza na televiziji nije u mogućnosti da bude na večitom derbiju, ali očekuje punu Marakanu i nada se punoj mreži Partizana.

- Neka postigne gol ko god hoće, samo da im napunimo mrežu. Znam kada je reč o navijačima, biće puna Marakana, ljudi su željni utakmice, ja nažalost zbog obaveza nisam u mogućnosti da budem na stadionu. Vrlo često sam sa TV Pink odlazila sa sastanaka, samo da bih pogledala drugo poluvreme, često su mi i na kolegijumima govorili "gde ćeš sad?" I onda kada me pitaju jel moguće da odlaziš sa stastanaka, ja im kažem kada sam ovako lojalna Zvezdi, zamislite koliko ću biti lojalna Pinku.

Ispričala nam je Dušica i interesantnu anegdotu gde je jednom zbog Zvezde umalo ostala bez posla na radiju.

- Jednom zamalo da dobijem otkaz na radiju gde sam radila. Moja jedina želja je bila da nemam smene sredom i subotom, tada sam baš bila redovna na utakmicama. I oni su mi baš stavili sredu i subotu. Vodila sam neku emisiju, igrali su Zvezda i Smederevo, i u pola moje smene rekla sam slušaocima "Znam da volite da me slušate, nastavite da uživate u muzici, ali moje grlo je potrebnije na Marakani". Tada me je zvao vlasnik radio stanice, kaže ne znam da li je ovo najbolji, najsrčaniji ili najuđi potez, ne znam da li da ti dam otkaz ili povišicu. Ali ostala sam na radnom mestu.

Pitali smo Dušicu da li je simbolično na Marakani izuzla crno-bele cipele i ona je opisala svoj gest.

Video: Dušica Jakovljević provokativno najavila derbi: Izućemo ih iz cipela

- Apsolutno, izućemo ih iz cipela na Marakani! Dolaze na naš teren, posle mogu samo da idu na onaj njihov pomoćni - našalila se voditeljka, a potom istakla i da ima poštovanje prema navijačima Partizana, ali i da bi Beograd bio siromašniji da nema tog rivaliteta i prepucavanja između navijača Zvezde i Partizana.

- Jako poštujem navijače Partizana, moram da kažem da su mi uvek ispunjavali želju kada izađem u kafanu, gde naručujem uvek "Delija momak". Kada god me sretnu na ulici pozdrave me. Da nema tog rivaliteta između Zvezde i Partizana, tog našeg nadmudrivanja i tog navijačkog duha i ljubavi, mislim da bi Beogradu falila ozbiljna karika. Neka derbi protekne najbolje moguće, da Zvezda pobedi i da sve protekne u miru - zaključila je Dušica Jakovljević za Telegraf.

Bonus galerija: Najatraktivnije navijačice Zvezde među poznatim ličnostima

Video: Soko je izabrao: Evo ko će biti pobednik 167. večitog derbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PARTIZAN ponos SRBIJE

    16. april 2022 | 13:56

    Hahaha, slika i prilika kluba i navijača istog... Hvala ti Bože što volim PARTIZAN!

  • Rm

    16. april 2022 | 14:12

    Kakvo gubljenje... hvala bogu sto sam grobar

  • Mile Kazanova

    16. april 2022 | 14:33

    Realno, bolje Covic da se slikao. 🍌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA