Samo Ronaldo i niko više: Portugalac het-trikom spasao Junajted, Norič pao teškom mukom na Old Trafordu

I ovo je bilo za dlaku...

  • 0
Ronaldo je čovek od poverenja Junajtedu Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda u 33. kolu Premijer lige odigrali su još jednu utakmicu koja se neće pamtiti po dobrom, ako izuzmemo Kristijana Ronalda koji je sa het-trikom uspeo da izvadi kestenje iz vatre i obezbedi trijumf svom timu protiv Noriča 3:2.

Ronaldo se vratio golovima u stilu, postigao je u sedmom i 32. minutu dva za vođstvo od 2:0 protiv "kanarinaca" koji su izgledali prilično nemoćno do poslednjeg minuta poluvremena.

Tada je Dauvel postigao pogodak na asistenciju Pukija i ostavio goste u igri, ali niko nije mogao da razume pad u igri "đavola" koji su u 52. minutu dopustili i izjednačenje - tada je bio strelac Puki.

Ipak, 14 minuta pre kraja, ponovo je stupio na scenu kapiten portugalske selekcije koji je kompletirao het-trik i obezbedio jako teško izvojevanu pobedu Junajteda.

Ovim su ostavljene realne šanse za plasman u Ligu šampiona, jer je tim iz Mančestera sada na samo tri boda od četvrte pozicije i Totenhema koji je poražen od Brajtona.

Video: Grobari mašu trobojkom sa simbolom Rusije na njoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA