≫ 

Marko Grujić dao prvi gol u sezoni, Porto na korak od titule

Srbin napokon pogodio u šampionatu

  • 1
Marko Grujić Printskrin: Twitter

Srpski reprezentativac Marko Grujić dao je svoj prvi gol u portugalskom šampionatu, u kanonadi Porta protiv Portimonensea za poluvreme!

Porto je na poluvremenu vodio 4:0 protiv rivala i prakitčno je već upisao nova tri boda, a Grujić je mrežu Portimonensea pogodio u 28. minutu na asistenciju Mehdija Taremija.

Pored te asistencije, Taremi je postigao prvi i treći gol za Portom, dok se do kraja poluvremena u strelce upisao i Evanilson u 40. minutu.

Računajući i ovaj trijumf protiv Portimonensea koji se ne dovodi u pitanje, Porto sada uz meč više ima i devet bodova viška u odnosu na Sporting na četiri kola do kraja.

Doduše, očekuju ih dva teška gostovanja - Bragi i Benfiki - dok kod kuće dočekuju Vizela u Eštoril. Sporting, s druge strane, ima da igra derbi sa Benfikom u nedelju, zatim i gostovanje Boavisti i Portimonenseu i domaćinstvo Žil Visenteu i Santa Klari.

Sporting ima bolji međusobni skor od Porta, jer su igrali 1:1 kod kuće i 2:2 u gostima, što znači da "plavo-beli" u naredna četiri kola moraju da osvoje sedam bodova.

Video: PVO Delije: Ovakva pirotehnika na Marakani još nije viđena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA