Srbin je motor Lacija: Sergej spojio Imobilea s golom u 90+ minutu protiv Torina, Vanja gledao meč s klupe

Mogla su se braća naći oči u oči, ali je trener Torina ipak odlučio da na gol stavi Albanca

  • 3
FK Lacio - FK Fiorentina Foto: Tanjug/AP

Ekipa Lacija je uspela da u nadoknadi vremena dođe do vrednog boda protiv Torina (1:1), a zasluge moraju pripasti srpskom reprezentativcu Sergeju Milinkoviću Saviću, koji je hirurški preciznim centaršutem spojio Imobilea s golom protivnika.

Lacio je nastavio svoju borbu za takmičenja u Evropi iduće sezone, očekivali su "Nebesko plavi" pobedu, ali nisu mogli da dođu do iste protiv "Bikova" iz Torina.

Na jednoj strani je bio Sergej Milinković Savić, dok se na drugoj njegov brat Vanja nije našao na golu ekipe Torina, koga je zamenio Beriša. Teško je proceniti ko je bio bolji rival u ovom meču, pa je tako i podela bodova najpravilnija.

Pjetro Pelegi je postigao gol u 56. minutu, čime je doveo svoj Torino u prednost. Lacio je čekao sve do nadoknade na izjednačenje, ali je na kraju krajeva ipak i stiglo.

Igrao se jedan od poslednjih napada, lopta je došla do Sergeja Milinkovića Savića, on je centrirao i pronašao usamljenog Ćira Imobilea, kome je ostao lakši deo posla - da glavom loptu sprovede u praznu mrežu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Sergej MIlinković Savić predstavio novu pevačku zvezdu u reprezentaciji - Sinana Milinkovića Sakića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA