≫ 

Nesvakidašnji rezultat u ženskoj ligi BiH: Sarajevo pobedilo 39:0, pa se klub oglasio saopštenjem

I pobednicima je bilo neprijatno zbog rezultata

  • 2
SFK 2000 Sarajevo Printscreen: Youtube / Vesna Njegus

Fudbalerke SFK 2000 Sarajevo savladale su ekipu Drine rezultatom 39:0, a klub se odmah po završetku utakmice oglasio saopštenjem u kom je objašnjeno kako i zašto je uopšte i došlo do ovog rezultata.

Kako stoji u saopštenju sarajevskog tima, domaće fudbalerke su mrežu rivalki tresle čak 39 puta jer napadajući uvek gol iskazuju poštovanje prema svojim protivnicama.

Ipak, kako kažu iz Sarajeva, gošće iz Zvornika su nastupile u podmlađenom sastavu, a to čak i nije problem, koliko je problem to što su mlade fudbalerke na terenu bile nezainteresovane i gotovo da nisu trčale, tvrde iz Sarajeva. Sarajevo smatra i da je ŽFK Drina u Sarajevo stigao samo da bi izbegao eventualnu finansijsku kaznu.

Zanimljivo je da je najviše golova na meču postigla Alma Krajnić - 12, dok je Azra Numanović utakmicu završila sa sedam golova.

Definitivno nešto što se ne viđa svakog dana.

Video: Prelepa voditeljka Marija Egelja u dresu Partizana daje prognozu večitog derbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    17. april 2022 | 08:56

    To je i za Rukomet mnogo 😀

  • Hogar

    17. april 2022 | 19:00

    U regionu, nemaš desetak klubova u ženskom fudbalu da nešto može. Spartak, Zvezda, Vojvodina, Zemun, Rad, Sarajevo, Osijek, Split, Kamenica Makedonija, Breznica Pljevlja, Olimpija, Pomurje i to je to. I da je 40:0 nije čudo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA