Derbi Asturije i ponižavanje golmana, 7 igrača Hihona napalo čuvara mreže, gurkali ga i ćuškali kao u školi

Ovakve scene su se viđale samo u školama, kada najstariji đaci napadnu one najmlađe...

  • 1
Real Ovijedo, Sporting Hihon Printskrin: Twitter / AlexandraJonson

Kada se igra nekakva vrsta derbija, tenzije su prisutne u većem deču meča. Tako je bilo i u "Derbiju Asturije", gde je Ovijedo slavio protiv Hihona sa 1:0, a gde je golman pobedničke ekipe izvukao najdeblji kraj.

Nesvakidašnja scena je viđena u Hihonu, gde su domaći igrači izrevoltirani porazom odlučili da reaguju napadajući golmana Ovijeda, Femenijasa.

Jedini pogodak na meču viđen je u 73. minutu susreta, kada je sopstvenu mrežu pogodio Berokal, ali mora se priznati, po statistici Hihon je bio mnogo bolji rival, ali lopta jednostavno nije htela u gol.

Pored neubedljive igre, meč su obeležile scene na samom kraju susreta. Sudija je odsvirao kraj, a golman Ovijeda, Femenijas je ušao u raspravu s igračima Hihona, kojima su se brzo pridružili i saigrači, koji su opkolili golmana, a onda i počeli da ga udaraju i guraju.

Bivši napadač Partizana, Uroš Đurđević je odigrao svih 90 minuta za ekipu Hihona, ali bez ikakvog učinka, osim dobijenog žutog kartona u prvom poluvremenu.

Video: Najgluplja golmanska greška sezone: Čukarički izgubio utakmicu zbog ovog poteza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA