≫ 

Ovaj čovek je neverovatan: Real gubio 0:2, Benzema pogodio za pobedu u 92. minutu!

Kad posmislite da ne može još, on se opet pojavi tamo gde treba da pogodi, da reši, ovog puta za muk na "Sančez Pishuanu" i još jedan korak ka tituli

  • 1
karim benzema Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Sevilju 3:2, a gubili su 0:2, u meču 32. kola Primere i napravili još jedan džinovski korak ka tituli prvaka Španije. Junak, po ko zna koji put ove sezone, a ko bi drugi, bio je neverovatni Karim Benzema koji je na vrhuncu naleta gostiju, režirao konačni preokret u drugom minutu sudijske nadoknade.

Francuz je kao mnogo puta do sada u karijeri, kao što ove sezone to posebno radi, bio u pravo vreme na pravom mestu pošto je sam pokrenuo napad Reala, pozicionirao se u petercu - baš tamo gde je dobio pas saigrača, i onda, kao na treningu, smestio loptu u mrežu Andalužana.

Za muk na "Sančez Pishuanu".

Sevilja je propustila poslednju priliku da uhvati kakav takav priključak u šampionskoj trci, imala 2:0 golovima Ivana Rakitića (21) iz slobodnog udarca, i Erika Lamele u 25, ali ni to nije bilo dovoljno da se sruši "Kralj" u Andaluziji.

Ovaj Anćelotijev tim se nekoliko puta ove sezone "čupao" iz sličnih situacija, umeo je to i ovog puta kada su ga mnogi otpisali.

real slavlje Foto: Tanjug/Ap

Drugo poluvreme proteklo je u totalnoj dominaciji gostiju.

Karvahal je odigrao ključnu ulogu kod prva dva gola Reala, u oba slučaja je asistirao, najpre Rodrigu, pa Naću, za egal i nevericu čitavog stadiona, da bi u smiraj meča, u jeku ofanzive Reala - Benzema ugasio svetla na "Pishuanu".

Bio je to 25 gol Benzeme ove sezone u Primeri.

Real je sada na velikih i gotovo nedostižnih 15 bodova od Barselone, uz dva meča više, dok je Sevilja u bodovnoj ravni sa Kataloncima, ali i uz jednal broj utakmica sa liderom.

Deluje da je španski šampionat ove večeri rešen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA