≫ 

Sve je gotovo: Haland na leto dolazi u Siti i postaje najplaćeniji igrač kluba

Pao je dogovor između dve strane, Dortmund se ništa ne pita

  • 3
erling haland Foto: Tanjug/Ap

Norveški napadač Erling Haland definitivno će ovog leta napustiti Borusiju iz Dortmunda i potpisaće ugovor sa Mančester Sitijem, tvrdi "Dejli Mejl."

Tačniji, njihov urednik Majk Kigen koji je pod vinjetom ekskluzivno u ponoć javio da su Halandov otac Alf-Inge i agent Mino Rajola sve završili kada je u pitanju dogovor sa Građanima.

Dortmundov napadač će potpisati ugovor do 2027. godine i nedeljno će zarađivati pola miliona funti. Kada se sve to pretvori u evre, Haland će na godišnjem nivou inkasirati skoro 32 miliona. S druge strane, Halandov agent će za ovaj transfer dobiti proviziju "tešku" 70 miliona evra.

Haland je već bio viđen kmao novi napadač Reala, ali je "kraljevski klub" poručio da bi ga kupili tek sledećeg leta. To Norvežanin nije mogao da čeka i izabrao je klub za koji je igrao i njegov otac.

Norvežanin je u Dortmund stigao u zimu 2020. godine i na 85 utakmica postigao je neverovatna 82 gola i zabeležio je 23 asistencije. Zanimljivo je da se Borusija ništa ne pita kada je u pitanju transfer, jer mu je otkupna klauzula 75 miliona evra.

Video: Vanda Ikardi pokazala crni čipkani brus: Grudi na izvolte, naziru se bradavice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA