≫ 

Ronaldo zbog smrti sina ne igra derbi protiv Liverpula

Junajted je imao razumevanja za svoju zvezdu koja preživljava teške momente

  • 1
FK Mančester Junajted - FK Liverpul Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo je doživeo porodičnu tragediju, pošto mu je na porođaju preminulo dete. Njegova nevenčana supruga Georgina nosila je blizance, devojčica je preživela, ali ne i sin, a Portugalac je bio neutešan zbog toga.

Ronaldo je odmah posle saopštavanja tragičnih vesti dobio i poruke podrške sa svih strana, a naišao je na razumevanje i u svom klubu, pa je dobio dozvolu da bude slobodan za najveći derbi Engleske protiv Liverpula.

- Porodica je važnija od svega i Ronaldo je sa svojim najmilijima u ovom uzuzetno teškom trenutku. Možemo da potvrdimo da neće nastupiti na utakmici protiv Liverpula u utorak na Enfildu - navodi se u obaveštenju Junajteda.

Liverpul će od 21.00 ugostiti Junajted na svom stadionu u odloženom meču 30. kola, a ukoliko pobedi dobio bi priliku da nakratko preuzme prvo mesto sa dva boda više od Sitija, ali i uz utakmicu više, čime bi preneo pritisak na ekipu Pepa Gvardiole.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Nađa Milijančević o gubitku sestre i tragediji koju je proživela: Svake večeri popričam s njom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tihi

    19. april 2022 | 13:50

    Bilo bi mu lakse da igra. Prosao sam kroz to i najgore je da tugujes i ocajavas. Skoncentrisi se na svoju decu i teraj dalje. A mec odigraj i daj gol za sina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA