Stanojević otkrio zašto je uveo Natha tek u 87. minutu na večitom derbiju

Trener Partizana ističe da je uveo najofanzivniji sastav koji je imao

  • 16

Aleksandar Stanojević je iznenadio mnoge time što Bibras Natho nije počeo 167. večiti derbi, a iznenađenje je bilo i što je Izraelac ušao na teren tek u 87. minutu.

Na konferenciji pred meč protiv Čukaričkog, koji je na programu u sredu od 18.05 u Humskoj, novinare je interesovalo stanovište Stanojevića o kasnom uvođenja Natha.

Trener Partizana ističe da je odluka bila taktiča i da se procena da Natho ne počne pokazala kao dobra.

- Evo sad ću vam reći, nismo zadovoljni kada ne pobedimo utakmicu, ali bili smo bolji na ovom derbiju, ali ne mogu da kažem da smo bolji od njih, tu smo, ali kada mi stanemo između nas igrači i treneri, mi znamo kako stoje stvari. Mi kada se pogledamo znamo ko je bio bolji, nebitno šta neki pišu, osećam se dobro jer smo boli bolji, ali sa druge strane nisam jer nam je bila potrebna pobeda - rekao je Stanojević, a zatim konkretno prokomentarisao izmene.

- Mislim da smo izveli najofanzivniji sastav kada je Marković ušao, tu su bili i Menig i Rikardo i Terzić. Mi smo igrali prošli derbi sa Nathom, nije se ta postava pokazala dobro. Morao je i jedan bonus da igra, to je bio Terzić. Poslednjih pet minuta imali smo igrače koji nisu mogli da igraju i da istrče, mi smo 75 minuta diktirali ritam, na kraju ne možete sve vreme, Rikardo se potrošio, potrošio se Menig, na kraju smo uveli i Natha. Jedina ofanzivnija postava bila bi da je Milovanović ušao i igrao sa Rikardom, ali Zvezda je napala u završnici, možda bi i dala gol tada. U ovom momentu je to bila najofanzivnija postava koju sam imao - rekao je Stanojević, a zatim se nadovezao još jednom konkretno na Natha i ističe da je zadovoljan kako je Natho odigrao i tih pet minuta na derbiju.

- Pogledajte kako je ušao poslednjih pet minuta, to znači da je ušao maksimalno pozitivno, on se tako ponaša, on je veliki profesionalac. Stvar da Natho nije počeo utakmicu se pokazala kao dobra, ako analizirate utakmicu mi smo bili bolji, za razliku od prethodnog derbija koju je počeo, ne kažem da je on razlog. Svi su oni profesionalci, znaju da je 5 minuta na terenu kao i 55, on je fudbalski sigurno želeo, a meni je najvažnije da sam ga video tih 5 minuta izuzetno motivisanog, kao i na treningu. Igrao je u Surdulici povređen, vraćao se, ne pamtim stranca da je tako igrao za tim, da je stalno bio uz ekipu - poručio je strateg Partizana.

Video: Stanojević ušao u diskusiju s novinarima: Kažite mi da li je Zvezda nešto više zaslužila nego mi?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toza

    19. april 2022 | 15:39

    Uveo ga u 87 minutu iz neznanja drugi razlog ne postoji najveći krivac je upravo on

  • lux

    19. april 2022 | 15:50

    da slucajnio ne da gol kao i prosloj utak mici

  • 534

    19. april 2022 | 16:28

    Natho je ušao u 87 minutu zato što se obično u 88 svira penal za Partizan pa da ima ko da ga izvede.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA