Zvezdini klinci među najboljima u Evropi: Osvojili 2. mesto na turniru ispred Ajaksa, PSŽ-a, Juventus-a...

Veoma velik uspeh za generaciju rođenu 2011. godine

  • 1
FK Crvena zvezda, Klinci, Juniori, 2011, turnir italija Printskrin: Youtube / Champions Trophy TV

Zvezda ispred sebe ima blistavu budućnost, pošto su dečaci rođeni 2011. godine uspeli da osvoje drugo mesto na prestižnom turniru odigranom u Italiji.

Turnir je odigran u mestu Fore dei Marmi, a ukupno se našlo čak 64 tima iz Evrope. Između ostalih, na turniru su učestvovale i ekipe poput Ajaksa, Bolonje, Milana, Intersa, PSŽ-a... I većinu ovih ekipa je Crvena zvezda ostavila iza sebe, odnosno, sve osim Milana.

Izabranici trenera Srđana Bugarskog su tokom grupne faze bili veoma ubedljivi, prošli su sa sve tri pobede i gol razlikom od 20 datih i samo tri primljena gola. Posle grupe, redom su padali i Kantere Maese (7:1), potom i Bolonja (3:1), da bi u polufinalu bili bolji od Juventusa sa istim rezultatom kao i protiv drugog italijanskog protivnika.

Ipak, nisu imali snage da i u finalu odnesu pobedu, gde ih je dočekao Milan, koji je slavio golom u poslednjim minutima susreta.

Inače, za Zvezdu su nastupali Kalinić, Pejić, Jevtić, Mitić, Ikić, Stanković, Tumbašević, Stojković, Radivojević, Trifunović, Prokopović, Banković, Berić, Pribanović i Đunišijević.

Video: Stanković na konferenciji: Važan bod u lancu utakmica, bili smo na -5, a došli na +2, sasvim je okej

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fss ce uciniti sve

    19. april 2022 | 18:30

    da od njih napravi treceligase i drugoligase

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA