Borjanov rival na Svetskom prvenstvu ostao bez selektora: Vaha je bivši, čeka ga otkaz po dolasku u zemlju

Veoma nejasan potez Marokanaca, ali oni smatraju da bez njega imaju veće šanse

  • 3
vahid halihodžić Foto: youtube/Medi1TV

Izgleda da je gotovo - rival Hrvatske u grupi na Svetskom prvenstvu u Kataru, reprezentacija Maroka, spremila je otkaz njihovom selektoru Vahidu Halihodžiću, tvrde tamošnji mediji koji su upućeni u rad reprezentacije.

Halihodžić je napravio veliki uspeh, odveo je Maroko posle baraža na Svetsko prvenstvo, dobio je i sasvim pristojnu grupu sa Hrvatskom, Belgijom i Kanadom, ali očigledno je "upao u oči" drugima, pošto je iz reprezentacije izostavio najveće zvezde - Mazrauija, Zijeha i Hamdala, što je zasmetalo navijačima, ali i čelnicima reprezentacije.

Popularni "Vaha" je i bez njih uspeo da savlada DR Kongo sa ukupnih 5:2 i ode u Katar, no, problem je u tome što on ne želi da ih vrati, a uprava smatra da bez njih nema izgledne šanse na samom prvenstvu.

Tvrdnje o otkazu je prvi potvrdio portal "Lavovi s Atlasa", koji blisko prati marokansku reprezentaciju, a oni tvrde da je otkaz spreman, već da se čeka samo dolazak Vahida Halihodžića u zemlju, kako bi mu isti lično uručili.

Inače, nije ovo prvi put da se Halihodžiću dešava slična situacija, pošto mu je Maroko već četvrta reprezentacija koju je odveo na Svetsko prvenstvo, a treća koja mu je uručila otkaz pre samog šampionata. Jedino je Alžir vodio na prvenstvu, na koje ih je ranije i odveo.

Video: Dželat Piksi sreo žrtvu Santoša u Kataru: Selektor Srbije dirnuo je malo Portugalcu stare rane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA