≫ 

Stanković posle pobede protiv TSC-a: "Ovo je utakmica manje i korak bliže našem cilju"

Trener crveno-belih je bio prezadovoljan posle nastupa njegovih momaka

  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde došli su do veoma važne pobede protiv TSC-a (4:0), na jednom od najtežih gostovanja u okviru plej-ofa Superlige. Motor pobede je bio Mirko Ivanić koji je postigao tri od četiri gola za crveno-bele.

Zvezda je odigrala stvarno odličan meč u Bačkoj Topoli, od samog starta su znali šta žele i veoma su se jako ustremili ka tom cilju. Prvi gol je došao relativno brzo, tako da je to i ostvarilo lakoću u nastavku igre. Sam trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, istakao je da je ovo jedna od najvažnijih pobeda, a da je došla posle perfektne utakmice.

- Zadovoljan sam, poručio sam i ranije da je ovo jedna od njavažnijih utakmica u sezoni. Svaka je važna, svaku pripremamo kao da je finale, govorili smo još u januaru šta je naš cilj i šta želimo. Ovo ide na dušu naših momaka, ova utakmica, koja je bila perfektna od prvog do 90. minuta. Skoncetnrisano, jako, dosta žrtve, trčanja, prljavog posla. Mislim da je publika uživala. Hvala Delijama što su bili za 10, ovo je utakmica manje, ali i korak bliže našem cilju - istakao je Stanković po završetku meča.

Njegov kolega na drugoj strani, Žarko Lazetić nije bio zadovoljan, a kako je i sam potvrdio, TSC nije ličio na sebe, a i imao je dosta kadrovskih problema.

- Bili smo dobri na Marakani, dosta kompaktni i agresivniji, danas nismo bili na svom nivou. Momci su dali koliko su mogli, bili smo bez 6 igrača, desni bek je igrao levog... Ali to nije ni bitno. Zvezdi čestitam na pobedi, nismo bili dovoljno dobri da ih ugrozimo, te naše šanse koje smo i imali nismo iskosristili. Posle drugog gola smo pali, brzo smo primili i ostala dva i nismo mogli da se vratimo, ali imali smo tešku utakmicu protiv Čuke, ne zameram momcima i spremićemo se za neke nove utakmice - zaključio je Lazetić.

Video: Kao što su i najavili pre derbija: Stanković i Stanojević se srdačno izgrlili uoči početka meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • omonija

    20. april 2022 | 19:21

    zasto posle sheriff-a nije imao nista da kaze

  • Dule

    20. april 2022 | 18:00

    hehhehe lecemjeru..odavno se zna da je titula vasa..ovo je sprdanje sa narodom. onoga trenuka kada ste naredili da partizan MORA da oteras asvu sumu i ostale znalo se da cete uzeo lazne titule na koje si kako vidimo bez stida ponosan..i ne cudim ..dolazis iz kluba koji nikada nije imao obraza ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA