Vlahović ima priliku za prvi trofej u Italiji, Juve preko Fiorentine stigao do finala Kupa

Srpski napadač će morati protiv Intera da se bori za prvi trofej u njegovoj karijeri na Apeninima

  • 0
Dušan Vlahović Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Juventusa uspeli su da se plasiraju u finale Kupa, pošto su i u revanš utakmici slavili protiv Fiorentine sa 2:0, čime su samo potvrdili 1:0 iz prve utakmice.

Staru damu će u finalu čekati ekipa Intera, koja je u prvom polufinalu veoma ubedljivo slavila protiv Milana sa 3:0 (prvi meč 0:0).

Juventus je za razliku od Intera imao nešto "lakši" zadatak, pošto su u meč sa Fiorentinom ušli sa prednošću iz prvog meča (1:0), pa su mogli da opušteno nastupe pred svojim navijačima. Već od samog početka su crno-beli iz Torina krenuli ka golu koji čuva Dragovski, napadali su i stezali obruč oko šesnaesterca fudbalera u ljubičastim dresovima, što im se i isplatilo.

Igrao se 32. minut meča, kada je Federiko Bernadeski postigao gol protiv bivšeg kluba i burno ga je i proslavio. Uspeo je Juve u drugom poluvremenu da dođe do još jednog gola, u 69. minutu je i Rabio pogodio mrežu, ali je taj gol poništen zbog ofsajda.

Nije to bilo sve, uspeo je Juve da dođe i do trećeg gola, ovoga puta je Kvadrado uradio sve sam, izbacio je čitavu odbranu, a onda ostavio Danilu koji je ostao sam na nekih 10-ak metara od gola, dok njemu nije bilo teško da pogodi prazan gol.

Kako bilo, ekipa iz Torina će imati priliku da dođe do do pehara Kupa, pošto u svim ostalim takmičenjima nemaju baš izgledne šanse za to.

Video: Piksi pred Mađare: Srbija osim Vlahoviča i bez Milenkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA