≫ 

Baždarova "osveta" Zvezdi u dresu omladinaca, demoliranje 4:0 u večitom derbiju

Napadač crno-belih sa dva gola predvodio svoje vršnjake do najlepše pobede, ali nedovoljne da se ugorzi prvo mesto komšija

  • 6
baždar Foto: MN Press

Omladinci Partizana priredili su prijatan užitak sebi i svojim navijačima, deklasirali su vršnjake večitog rivala rezultatom 4:0, uz sjajnu partiju momka koji polako prerasta svoju generaciju - Sameda Baždara. 

Tinejdžer koji je sakupio solidne minute i kod Aleksandra Stanojevića postigao je dva gola za crno-bele, u 11. i 85. minutu iz penala, za tačku na najsđai trijumf, ali utešni kada se pogleda stanje na tabeli gde je Zvezda ubedljivo prva sa 12 bodova viška.

Između pogodaka Baždara mrežu gostiju tresli su Petković i Ilić.

Baždaru je ovaj trijumf bio i satisfakcija za ružne scene koje su mu se desile na 166. derbij kada se u naletu emocija čak fizički obračunao sa golmanom Zvezde Milošem Gordićem. Prokjučala je mladalačka krv u toj situaciji pa su morali da reaguju igrači obe ekipe ne bi li obuzdali obojicu.

U međuvremenu je odigran večiti derbi u konkurenciji kadeta, daleko ujednačeniji nego sudar omladinaca, završen rezultatom 3:3.

Strelci za Partizan bili su Aleksić u dva navrata, i Mirčetić, dok su pogotke za goste postigli Miladinović, Šljivić iBubanj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    21. april 2022 | 18:52

    Prodati će ga sitne pare vrlo brzo Stanoje voli samo mlade igrače poput Miljkovića, Jojica, Fejse. Uskoro se vraća Babovic.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    21. april 2022 | 16:49

    Пирова победа...иначе, лепо је то кад су испод нас, у фудалу, кошарци, па их гледаш са висине како кмече, спинују...

  • navika je samarati stare musterije

    21. april 2022 | 22:54

    i stara opajdara bi isto fasovala kao kad ih je savo demolirao 3 godine..da nema izdaje od stanojevica i bestidne druzine..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA