≫ 

"Idi u Partizan ako hoćeš da igraš Ligu šampiona": Legenda Aston Vile odbrusila Lakazetu

Gabi Agbonlahor nije štedeo prvog napadača Arsenala

  • 17
FK Arsenal Foto: Tanjug / AP

Aleksandar Lakazet se nije baš pronašao u redovima Arsenala i nekoliko puta je već javno izjavio da želi da napustio klub već na leto. Sve je eskaliralo kada je priznao i da pregovara s klubovima, ali da želi da igra u Ligi šampionaiduće sezone. Legenda Aston Vile ga je zbog toga isprozivala i rekla da ode u Partizan ako hoće Ligu šampiona.

Ovakvo ispoljavanje u javnosti je naišlo na kritike mnogobrojnog fudbalskog sveta, koji je oštro osudio ponašanje jednog profesionalnog fudbalera, koji očigledno u poslednje vreme ne igra na nivou koji ga je i preopručio Arsenalu.

Pominje se potencijalno vraćanje u Francusku i Lion, ali Lakazet ističe da želi samo jedno - a to je Liga šampiona. Ovo je posebno pogodilo i Gabija Agbonlahora, legendu Aston Vile, koja ga je žustro isprozivala zbog ovih reči, ali i zbog forme u kojoj se trenutno nalazi.

- To je nečuveno. Ako želi da igra u Ligi šampiona, jedini klubovi gde može da ode su Partizan iz Beograda ili Panatinaikos. On ne može da igra u drugim klubovima zato što ne može ni vrata od kuće da pogodi. Uvreda je ovo i za Arsenal, jer on kaže da želi da igra u Ligi šampiona, zašto to ne igra sa Arsenalom? On mora da se izvini. Možda bi i igrao Ligu šampiona, kad bi mogao da postigne neki gol - rekao je Gabi Agbonlahor.

Lakazet je ove sezone odigrao 26 utakmica u Premijer ligi i postigao je samo četiri gola.

Video: GOLLL! Čukarički je smanjio rezultat na 3:1 golom Kovača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    22. april 2022 | 10:44

    Nazalost, nece ni u Partizanu moci da igra LS jos dugi niz godina, eventualno kup Milice Milse.

  • Nemke

    22. april 2022 | 11:02

    Hahahah au grobari kako vas spustio čovek 🤣🤣🤣

  • Vesa

    22. april 2022 | 10:44

    Partizan nije iz Beograda, pogresio čovek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA