Revija evrogolova u Klupcima: "Traktoristi" prodali Loznici Kvarežminu "trivelu" i sjajne lobove

Navijači u Klupcima su mogli stvarno da uživaju u vrhunskoj predstavi

  • 0
Vladimir Radočaj, FK IMT, FK Loznica Printskrin: Youtube / Prva liga Srbije

Fudbaleri IMT-a ubedljivo su slavili protiv Loznice na gostujućem terenu sa 4:0 uz dva gola Vladimira Radočaja i po jednim od Vladimira Lučića i Alena Stevanovića. Radočaj je postigao dva stvarno spektakularna gola, dok ni Lučićev nije bio ništa lošiji.

IMT je ove sezone pokazao u više navrata pokazao da je ozbiljan kandidat za to da se iduće sezone nađe u Superligi Srbije. Malo su lošije počeli sezonu, što im se kasnije i obilo o glavu, s obzirom na to da su se dugo borili da se nađu opet u gornjem delu tabele.

Sada, kada se sezona bliži kraju, IMT polako korača ka baražu, ali i ka potencijalnom baražu, preko kog bi se našli u višem rangu. Predstava u Klupcima protiv Loznice je bila i incijalna kapisla koja je svima trebalo da pokaže koliko zapravo mogu Traktoristi i koliki potencijal poseduju.

Sve je krenulo na spektakularan način, Radočaj je dobio jednu loptu na desnom krilu, krenuo je ka srcu šesnaesterca, a potom je desnom nogom, spoljnim delom stopala na sjajan način savladao golmana Loznice koji je samo uspeo paradom da ulepša pogodak.

Nije tu bio kraj, Alen Stevanović je samo 11 minuta kasnije postigao novi gol za 2:0, a onda je na scenu stupio Vladimir Lučić, koji je takođe sjajnim golom povisio na 3:0 (na 02:48 u snimku iznad). Inače, Vladimir Lučić je pozajmljen igrač Crvene zvezde.

Za kraj, ponovo Vladimir Radočaj.

Fudbaler je ovoga puta dobio loptu u prostor, došao je na nekih 25 metara od gola, video je da golman Loznice ne stoji na liniji, a onda ga je sjajno "bocnuo" za novi gol. Taj pogodak možete pogledati u videu na 04:06.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Prva sporna sudijska odluka u Superligi: Crveni karton Stanisavljeviću zbog psovanja pomoćnog sudije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA