≫ 

"Prolazio čovek pored ludnice...": Trener Osijeka vicem odgovorio na pitanje o Dinamu

Bjelici je očito prijao poraz Dinama u splitu kojim se Osijek ponovo primakao lideru

  • 1
nenad bjelica Foto: youtube/Arena Sport TV

Fudbaleri Osijeka i Rijeke igraju u subotu na "Rujevici" meč 32. kola hrvatskog šampionata, koji gosti čekaju sa ogromnim motivom, jer im svaka naredna pobeda, i novi eventualni kiks Dinama, donosi prvo mesto.

"Modri" su porazom od Hajduka u odloženom meču sebi zakomplikovali situaciju, zbog toga čak i smenili trenera (Čačić umesto Kopića), ali sad i Osijek čeka teško iskušenje - protiv četvrtoplasirane Rijeke koja možda izgubila sve šanse da bude prvak, ali imaće i te kako motiva da se nadigrava sa svima.

Nenad Bjelica je u petak bio pred novinarima koji su ga, pored ostalog, pitali šta misli o promeni na klupi Dinama. Trener Osijeka je kroz dobro poznati vic poručio sagovorniku da ga nije briga šta drugi rade.

- Ne znam stvarno. Znate li vi onu priču "13-13-13"? Ne znate? To vam je kad je jedan prolazio pored ludnice i bio je veliki zid. I s druge strane su svi vikali "13, 13, 13..." I sad taj čovek se pita u čemu je stvar i vidi jednu rupicu u zidu i pogleda kroz nju da vidi šta se događa. A ovi iznutra mu štapom ubodu u oko i krenu da viču vikati "14, 14, 14" - ispričao je Bjelica pa objasnio šta je prava poruka vica:

- Ne bih da vodim brigu o drugima. Dinamo zna najbolje šta radi. Nije to moj posao! Nemojte mi još dati za posao da o tome vodim brigu. Ali poučna priča - ne turaj nos gde ti nije mesto. Ili oko - rekao je Bjelica.

Video: Nenad Bjelica o prijateljstvu sa srpskim saigračima i reprezentaciji Hrvatske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DZG Rudeš

    22. april 2022 | 19:24

    E, moj Laki...kad oćeš da budeš smešan ispadaš smešan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA