≫ 

Najčudniji gol Mitrovića, niko ga osim mahača nije video: Srbin upisao 41. recku u sezoni!

Mitar nije zatresao mrežu, ali je dao gol

  • 10
Aleksandar Mitrović Foto: Shutterstock

Aleksandar Mitrović igra fudbal života, što je već konstatovano nebrojeno puta, a novosti sa Ostrva i ove subote su takve da je opet "Mitrogol" udarna vest. Novi gol Srbina - svaki novinar može upisati ovu konstataciju i pre nego što počne meč Fulama.

Ovog popodneva Mitrović je pogodio u derbiju kola sa drugoplasiranim Bornmutom u egalu 1:1 koji je "Kotadžerse" primakao i tituli prvaka Čempionšipa pošto su plasman u elitu odavno izborili.

Ovaj gol bio je možda i najneobičniji od svih prethodnih, svih 40, jer gotovo da niko na stadionu nije video da je ustvari postignut: Mitrović je sve uradio kako valja, trznuo loptu glavom, a golman domaćih bravurozno intervenisao - ipak kasno!

Linijski sudija je signalizirao glavnom, i bio je u pravu - lopta je u vazduhu bila iza gol-linije što je dobro primetio pomoćnik i odmah signalizirao da je pogodak postignut.

Podsetimo, jedini igrač koji je u 40 ili više navrata tresao mreže tokom jedne sezone drugog ranga od 1993. godine do pojave Mitrovića bio je Gaj Vitingem koji je tada postavio naizgled nedostižan rekord od 42 pogotka.

Mitrović ima još tri meča do kraja da postigne dva gola i sebe postavi na tron najboljeg strelca "najjače druge lige" sveta u istoriji.

Video: Fudbaler Srbije zaigrao s Mitrovićevom ženom, a onda je u salu ušao Mitrogol i počelo je ludilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uefa razmatra

    23. april 2022 | 19:12

    predlog da se engleska druga liga ukljuci u evro kupove

  • baba stanakratkovida

    23. april 2022 | 20:44

    sta kazu..jel ovo jovic dao gol..baba mi ne vidi pa je zanima...

  • DA JE TO LAKO

    23. april 2022 | 20:10

    svi bi igrali drugu ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA