≫ 

Legendarne suze kapitena Betisa: Pre 17 godina pehar Kupa Kralja mu bio na svadbi, juče ga opet uzeo u ruke

Posle toliko vremena, Hoakin se domogao naslova prvaka najmasovnijeg takmičenja u Španiji

  • 2
Žoakin, FK Betis Foto: JORGE GUERRERO / AFP / Profimedia

Život je zaista nepredvidiv. Na lepe momente nekada čekamo zaista dugo, a kada se oni dese - emocije isplivaju na videlo. Baš to se desilo kapitenu Betisa, Hoakinu, koji će ove godine napuniti 41 godinu, a koji je sa svojim klubom drugi put u karijeri osvojio Kup Kralja.

Čovek koji je Betisu dao sve i koji je u prvom timu sveukupno proveo čak 13 godina svog života, posle osvojenog trofeja i pobede nad Valensijom u velikom finalu posle penala, samo je pao na kolena pokraj aut linije, zaplakao i rukama pokazao prema nebu.

Interesantno je da je prvi put Hoakin trofej osvojio u godini svog venčanja, sada već davne 2005. godine. Tada je imao jedan poseban zahtev - da ga pehar Kupa Kralja isprati pred oltar. Želje su mu uslišene, pa je načinjena legendarna fotografija.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели ESPN FC (@espnfc)

Sada, 17 godina kasnije, trofej je ponovo završio u njegovim rukama. Kao najiskusniji, stao je pred svoje igrače, raširio ruke i podigao ga uvis za veliko slavlje tima iz Sevilje.

Jedna od uspešnijih sezona Betisa u poslednjih nekoliko godina tako će ostati ukrašena trofejom. I sigurnim učešćem u Evropi za narednu sezonu. Videćemo samo da li će iskusni Hoakin sa svojom 41 godinom smoći snage da opet istrči na teren.

Video: Bačko Dobro Polje rasadnik evrogolova: Torpedo na gostovanju, navijači psovali sudiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA