Nica, Fajenord i Brajton sa najvećim kvotama na svetu vam pomažu da se nađete u avionu za Katar

Nigde nećete naći veće

  • 0
luis sinistera Foto: MN Press

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi.

Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri kvote za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje se igraju danas.

U posebnoj ponudi su jedinice na Nicu u sudaru sa Troom - ovaj duel možete da pratite u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com - Fajenord protiv Utrehta kao i kec na Brajton u okršaju sa Sautemptonom.

Ovi koeficijenti značajno mogu da vam asistiraju da pogodite najveću kvotu i budete jedan od 122 srećnika koji će sa Mozzartom da putuju na Mundijal i gledaju meč Srbija – Brazil.

NICA - TROA (NEDELJA, 15.00), KEC 1,65

Nica igra dobru sezonu. Samouvereno je prošla kroz Kup gde je eliminisala PSŽ i plasirala se u finale gde će igrati protiv Nanta. U prvenstvu Francuske posle 33 kola Orlovi imaju 16 pobeda i sedam remija, što im je donelo 54 boda. Posle pobede nad Lorijanom (2:1), crveno-crni su izgubili od Monaka (0:1), ali su i dalje u igri za mesto u Ligi šampiona. Troa je nestabilna, pošto posle 33 kola štićenici Bruna Irlesa imaju osam pobeda i devet nerešenih ishoda, koji su doneli 33 boda i 16. mesto na tabeli, samo dva korak od zone ugroženih. Posle remija sa Strazburom (1:1), gosti su izgubili od Klermona (0:1).

FAJENORD - UTREHT (NEDELJA, 14.30), KEC 1,40

Fajenord je na trećem mestu u aktuelnom šampionatu Holandije sa 61 bodom. Isti broj ima i Tvente, koji je na četvrtoj poziciji uz meč više. Tim iz Roterdama je prilično pouzdan u odbrani i u proseku prima manje od gola po utakmici, a takođe je izgubio samo dva puta kod kuće. Fajenord je vezao pet mečeva bez neuspeha u svim takmičenjima. a niz bi mogao da nastavi protiv Utrehta. Gost je na sedmom mestu, ima šest bodova prednosti u odnosu na konkurente u borbi za Evropu. Na gostovanju timu ne ide baš najbolje, jer je od 14 pobedio u samo četiri meča. Klub u prošlom kolu nije mogao da pobedi Fortunu Sitard (1:1), i sada je serija bez pobeda stigla do pet mečeva.


Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!


BRAJTON - SAUTEMPTON (NEDELJA, 15.00), KEC 2,20Brajton ima jednu od najboljih sezona u istoriji. Tim je izvršio glavni zadatak pošto je opstao u elitnom prvenstvu Engleske. Ostvario je devet pobeda i 13 nerešenih ishoda, što mu je donelo 40 bodova i 10. poziciju. Posle uspeha u duelu sa Totenhemom (1:0), igrači Grema Potera izgubili su od Mančester Sitija (0:3). Sautempton je ove godine zadovoljan nastupima u FA kupu, gde je posustao tek u četvrtfinalnoj fazi, kada je poražen od Građana (1:4). U Premijer ligi Sveci posle 33 kola imaju devet pobeda i 12 remija, što im je donelo 39 bodova i 13. mesto na tabeli. Posle slavlja u duelu sa Arsenalom (1:0), gosti su izgubili od Barnlija (0:2).NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA