≫ 

Proključala krv u Salernu: "Ludi" trener sa patikom "ribao" igrače i vodio ih do pobede

Tim sa juga Italije stigao do treće uzastopne pobede i do šanse za opstankom

  • 0
davide nikola Foto: Screenshot

Fudbaleri Salernitane i navijači ovog kluba ipak imaju čemu da se nadaju ove sezone koja im je koliko dojuče bila izgubljena. Malo ko je verovao u veleobrt sezone, ali tri vezane pobede razgalile su lako "zapaljive" južnjake.

Posle Sampdorije i Udinezea, ekipa trenera Davidea Nikole pobedila je i Fiorentinu 2:1 i tako došla nadomak izlaska iz opasne zone, samo tri boda je dele od tog cilja, a do kraja sezone ostalo je sasvim dovoljno utakmica i bodova u opticaju da se dosanja najlepši san.

Davide Nikola je i ovog puta bio u centru pažnje, svojim živahnim vođenjem ekipe sa klupe je uticao da njegovi igrači budu najbolje verzije sebe samih, sevale su mu munje iz očiju u pojedinim momentima, a u nastupu besa ostao je i bez patike.

Nikola je bio ljut "kao ris" zbog jedne loše reakcije odbrane Salernitane, u naletu emocija šutnuo je patiku, pa je tu istu patiku zgrabio i urlao na igrače, da ih probudi, da se saberu.

Pobedu domaćem timu doneli su bosanskohercegovački internacionalac Milan Đurić i Federiko Bonacoli, koji je u 79. minutu bacio u delirijum "Areki" stadion.

Gol za goste postigao je Saponara.

fudbaleri salernitane Foto: Tanjug/Ap

Video: Na čemu se bazirala ishrana fudbalera Milana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA