≫ 

Sergej "gura" Imobilea, prvi je paker lige! Milan u nadoknadi "preživeo" protiv Lacija

Lacijev adut pripremio šansu najboljem strelcu lige

  • 0
Sandro Tonali Foto: Tanjug/AP

Srpski fudbaler Sergej Milinković Savić do kraja sezone ne sme biti naklonjen Dušanu Vlahoviću i njegovoj želji da postane prvi strelac lige. Prosto je, Sergej mora da radi za tim i najviše za Vlahovićevog najvećeg rivala u toj trci Ćira Imobilea - a tako je bilo i u nedelju uveče u derbiju sa Milanom, u kojem su Rosoneri slavili sa 2:1.

Na startu meča Sergej je zabeležio 11. asistenciju u sezoni i njome omogućio Ćiru da postigne 26. gol i još više se odmakne od Dušana u borbi za "Kapokanonijerea" lige. Srpski napadač na svom kontu ima 23 "recke" i meč manje (u ponedeljak sa Sasuolom).

Milinković-Savić je trenutno prvi asistent elitnog italijanskog šampionata!

Protiv Milana je potvrdio klasu, prošao je između dvojice igrača gostiju kao da ih nema, sa mnogo osećaja poslao loptu pred gol gde je Imobileu preostao lakši deo posla - samo je postavio kopačku i matirao golmana Milana.

Ako Vlahović na kraju i ne bude prvi strelac lige, i SMS će biti "krivac" za takav ishod.

Ipak, početkom drugog poluvremena gosti dolaze d oizjednačenja preko Žirua  Žirua koji, posle asistencijeRafaela Leaa, pogađa za 1:1.

Milan dosta bolji do kraja, pa je tako usledio gol u nadoknadi vremena, Sandro Tonali je dočekao loptu na petercu, našao se na pravom mestu, poslao loptu u mrežu za konačnih 2:1.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA