Lešnjak poslao poruku igračima Čuke pred gostovanje Zvezdi

Brđane u sredu očekuje meč na Marakani

  • 0
Milan Lešnjak Foto: MN Press

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak najavio je derbi 3. kola plej-ofa i gostovanje Crvenoj zvezdi na Marakani u sredu od 18.30 časova!

Brđani su na Marakani poslednji put slavili u aprilu 2016. godine, a zanimljivo je da je trener Čuke i tada bio upravo Lešnjak koji je u četiri dana dobio i Zvezdu i Partizan u gostima.

- Bila su to četiri fantastična dana, u kojima smo ostvarili neverovatan podvig. Slavili smo najpre protiv Partizana u gostima, potom isto učinili u duelu sa Crvenom zvezdom na strani. Niko to posle nas nije ponovio, teško da je neko i pre nas to učinio. Ali, to je nešto što je prošlost, jednostavno takav je bio tajming u tom trenutku – rekao je Lešnjak koji se osvrnuo na sadašnji meč:

- Nadamo se da možemo do pozitivnog rezultata. Znamo ko nam je rival, znamo kvalitete Crvene zvezde. Činjenica je da igraju odlično, posebno u drugom delu sezone, uspeli su i da prestignu Partizan, za kojim su jesenas zaostajali pet bodova. Po mom mišljenju, najbolja su ekipa prvenstva. Ali, sigurno se nećemo braniti. Trudićemo se da iskoristimo svaku eventualnu priliku koja nam se ukaže, samo u tom slučaju možemo do pozitivnog ishoda.

Brđani će na stadionu “Rajko Mitić” igrati bez Uroša Drezgića i Ibrahime Endijaea, dva bitna prvotimca. Pravi li to probleme u pripremi utakmice?

- Sigurno je da nam ta činjenica remeti pripremu meča. Sa druge strane, ovo je grupa od 20-tak kvalitegnih igrača, nedostatak dvojice prvotimaca ne sme da se primeti na terenu. Čukarički tokom čitave sezone igra sa velikim brojem bonus igrača. Ali, ne žalimo se zbog toga, naprotiv! To je filozofija kluba, tako je već duže vreme, tako će biti i ubuduće. I naravno da su ti momci pokazali da su velika perspektiva kluba, vrlo su talentovani, neki od njih već standardni prvotimci.

Milan Lešnjak Foto: MN Press

Imao je Lešnjak za sve njih i poruku pred gostovanje Crvenoj zvezdi.

- Ova ekipa sigurno nije zaboravila da igra fudbal. Ne smeju da nas uzdrmaju dva vezana poraza. Teško da za naše mlade igrače može da postoji veći motiv od gostovanja Crvenoj zvezdi. U takvim mečevima se postaje igrač, treba da im bude uživanje što imaju priliku da igraju u takvom ambijentu. Sigurno je da ih čeka i daleko veći broj gledalaca nego inače, što bi takođe trebalo da čitavom našem timu predstavlja dodatni motiv.

Video: Posle transfera karijere golman Čukaričkog zaprosio misicu: Priredio joj spektakularno iznenađenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA