≫ 

Fudbaler koji je igrao na debiju Mihajlovića na klupi Milana ratuje protiv Rusa

Pisalo se da je izgubio život, ali se u međuvremenu javio da je sve u redu

  • 4
Ivan Luka vavasori Printskrin: Instagram/ivan.luca.92

Italijanski mediji, tačnije portal "Fudbal Italija", donosi priču o tamošnjem golmanu Ivanu Luki Vavasoriju koji se u sukobu Ukrajine i Rusije bori na strani ukrajinske vojske!

Rođen u Rusiji, Vavaosrija je usvojila porodica iz Italije, a sumnjalo se da je izgubio život tokom borbi u Mariupolju. Međutim, njegov otac je to demantovao i poručio da mu je sin u bolnici.

Vavasori je svojevremeno branio za Pro Patriju, Bra i Lenjano i sakupio je oko 15 nastupa u Seriji C. Zanimljivo, bio je član prve utakmice Siniše Mihajlovića na klupi Milana kada su Rosoneri igrali prijateljski meč protiv Alćionea.

Vavasori je u februaru otišao u Ukrajinu, a sve je delio sa prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk. Pre nekoliko dana je poručio da se će da se prijavi za "samoubilačku misiju."

- Ostalo nam je još malo jedinica protiv čitave armije, ali želimo da pokušamo. Najvažnije je da dobro umreš, tek tada počinje život - poručio je Italijan.

Zanimljivo, na njegovom Instagram profilu se u međuvremenu pojavila poruka da je živ i da je sve u redu, te se golman zahvalio svima koji su strahovali za njega.

Ivan Vavaroni Printskrin: Instagram/ivan.luca.92

Video: Zašto je Siniša Mihajlović morao na dijetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA