Lalatović tužnim rečima počeo konferenciju: "Otišao je veliki čovek, zaslužio je da živi bar još 10 godina"

Trener Kragujevčana pružio reči podrške Nešku Milovanoviću

  • 3
Nenad Lalatović Printskrin: Youtube/Super liga Srbije

Trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović bio je zadovoljan važnim bodom koji je njegova ekipa osvojila u Lučanima, gde nije bilo golova u trećem kolu plej-auta Superlige.

Posle meča, Lalatović je konferenciju počeo saučešćem za porodicu Neška Milovanovića, čiji je otac Radoš, koji je bio direktor MB Namenska" preminuo od srčanog udara.

- Prvo što bih hteo da kažem, izjavio bih saučešće Nešku Milovanoviću i njegovoj porodici. Lučani i srpski fudbal i Srbija su izgubili velikog čoveka kakav je bio njegov otac Radoš. Velika žal, čovek je zaslužio da živi minimum još 10 godina, ja bih voleo još više, ali bog je tako hteo. Pamtićemo ga kao velikog, još jednom iskreno saučešće porodici Milovanović - rekao je Lalatović, koji se zatim osvrnuo na samu utakmicu.

- Mi smo znali da je Mladost sjajan tim, odlično su uigrani, dugo su zajedno na okupu i zaslužuju da igraju plej-of, a ne plej-aut. Jovanović je jedan od njihovih najopasnijih igrača, imaju i malog Gordića koji je izvanredan igrač, čuo sam da je već potpisao ugovor za neki klub, ja mu čestitam, želim mu puno sreće, jer takav igrač zaslužuje i zaslužuje da ima veliku karijeru.

- Mi smo se opredelili da se branimo, mogao je bog da nas pogleda da je Mirić dao gol, ali bilo bi nezasluženo da smo pobedili. Moji igrači su dali 200 odsto svojih mogućnosti. Kada smo videli da je u Lazarevcu bilo 0:3 posle samo 20 minuta, to nam je napravilo još veći pritisak. Veliki je pritisak na nama, ekipa Mladosti je imala i penal, naš golman je dva puta odbranio, kada se sve sabere, nama bod mnogo znači - rekao je Lalatović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan Kv

    27. april 2022 | 11:22

    Zasluzio jeste 10 godina zivota,u zatvoru,da truli.

  • Maj

    27. april 2022 | 12:58

    Pre 20je trebao da otputuje

  • Goran M.

    28. april 2022 | 16:10

    To što ti misliš o pokojnom Radošu, mnogo više govori o tebi i tvom poganom karakteru, nego o njemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA