≫ 

Jojićev košmar u Humskoj: Kriv za gol, navijači mu zviždali čim pipne loptu, izašao pre poluvremena

Mučna sezona po fudbalera Partizana danas je postala još mučnija

  • 19

Fudbaler Partizana Miloš Jojić proživljava teške trenutke u voljenom klubu, bez dileme najteže od povratka u Humsku. Pravi košmar! U sredu popodne, na utakmici protiv TSC-a, sav negativan naboj koji je sa tribina već izvesno vreme usmeren ka bivšem internacionalcu, ali je samo tinjao - dosegao je vrhunac.

Malobrojna publika koja se sabrala na stadionu Partizana zviždala je Jojiću prilikom svakog kontakta sa loptom, negde od momenta kada je kiksnuo i omogućio gostima da povedu.

Čini se da je ta neprijatna buka bila sve jača kako je vreme odmicalo, situacija je postala nepodnošljiva po Jojića, ali i po sve igrače Partizana, pa je Stanojević povukao jedini logičan potez u tom trenutku - izveo je svog igrača i tako ga sačuvao od daljeg mučenja.

Umesto Jojića, Stanojević je na teren poslao Markovića, a desetak sekundi kasnije Natho je namestio loptu da izvede slobodan udarac i postigao fenomenalan gol. Izraelac ga je burno proslavio i potom otrčao do klupe za rezervne igrače da pronađe Jojića i da sa njim podeli radost, da ga uteši i ohrabri zbog svega što trpi.

Novu neprijatnost Jojić je doživeo odmah po izlasku iz igre kada su navijači aplauzom pozdravili potez Stanojevića da ga izvede iz igre.

Da li je popularni Zeka ovako nešto zaslužio?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DLZ

    27. april 2022 | 15:35

    Za njegovo dovidjenje iskljucivi krivac je stanoje,on je insistirao na jojicu,miljovicu i svim novim igracima koji su stigli u Partizan od kada je on trener.Uspeo je da otera Asana,Sadika,Nahto je na klupi...jeziv tip kompleksas,nijedan derbi nije pobedio ,sto je najgore dobija ga Deki koji pojma nema.

  • Mare

    27. april 2022 | 15:12

    Ima vecih krivaca zbog situacije u Partizanu od njega pa im se ne zvizdi

  • Ivan

    27. april 2022 | 15:29

    Ovaj decko toliko usporava igru da je to strasno. Dosao iz Nemacke druge lige da izigrava nekakvu zvezdu a razvlaci se po terenu. Niti htenje niti volje za igrom nema, niti se vidi to po njegovom ponasanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA