Rikardo: "Znamo šta moramo da uradimo, videćemo šta će se desiti na kraju"

Prvi strelac Superlige ističe da je najbitnije da tim pobeđuje

  • 3
Rikardo Gomeš Foto: MN Press

Rikardo Gomeš je nastavio svoj golgeterski niz i učvrstio je prvo mesto na listi strelaca posle novog gola u pobedi Partizana nad TSC-om od 4:1. Napadač sa Zelenortskih ostrva je postigao gol u 42. minutu i sada je na brojci od 24 gola u Superligi i beži Kataiju za četiri.

Posle meča je rekao da se Partizan mučio na početku utakmice, ali da je potom počelo sve mnogo bolje za njegov tim nakon što je Natho pogodio mrežu.

- Mislim da smo igrali dobro, posle Nathovog gola smo počeli da igramo bolje. Na početku smo imali problem, nismo mogli da budemo u igri, oni su nas pritisnuli visoko, bilo je teško i oni su postigli gol. Ali, nismo se predavali, nastavili smo da tražimo gol i posle Nathovog gola sve se preokrenulo.

Upitan je Rikardo o novom golu i koliko mu to znači kao napadaču.

- Svakako, ali ono što je najbitnije u ovom momentu jeste tim. Znamo šta moramo da uradimo. Na nama je da uradimo sve da pobedimo i da čekamo, da vidimo šta će se desiti na kraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mars iz partizana

    27. april 2022 | 16:51

    sta se moze desiti.imali ste 5 bodova prednosti..prodali ste titulu ciganima koji nikad nisu imali obraza a partizan nikad vecih izdajniuka zajedno stobom..mars svi iz partizana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA