≫ 

Kiks Radua za poraz Intera: Mihina Bolonja stavila Milan na pol poziciju u borbi za titulu

Neverovatna greška rumunskog golmana koja je možda i oduzela titulu neroazurima

  • 0
Bolonja - Inter Foto; Tanjug / AP

Fudbaleri Intera napravili su veliki korak unazad u borbi za titulu pošto su poraženi od Bolonje rezultatom 2:1 u zaostalom meču 20. kola Serije A.

Sve je počelo dobro po Inter, pošto je već u trećem minutu Ivan Perišić postigao sjajan pogodak. Provukao je loptu hrvatski fudbaler kroz noge Muse Baroua i pogodio gol domaćih tik uz stativu.

Delovalo je da bi to mogla da bude još jedna u nizu rutinskih pobeda za ekipu Simonea Inzagija, ali se sa tim definitivno nisu slagali fudbaleri Bolonje.

Marko Arnautović je izjednačio u 28. minutu, pošto je na odličan način iskoristio centaršut Muse Baroua, nadskočio je Marcela Brozovića i poravnao rezultat.

Tragičar utakmice bio je rumunski golman Andrej Radu. On je stao među stative gola Intera po prvi put ove sezone u Seriji A i skupo koštao svoju ekipu.

Nakon auta koji je izveo Perišić stigla je lopta do Radua, on je želeo da je prosledi do Danila D'Ambrozija, ali je tom prilikom promašio loptu i ona je otišla u gol, koji je samo potvrdio Nikola Sansone.

Tako je Inter nakon 34. odigranog meča u sezoni ostoa na 72 boda, dva manje od najvećeg rivala Milana i sada se ne nalaze u zavidnoj poziciji pred kraj šampionata.

Ove večeri odigrane su je još dve zaostala utakmice Serije A, a viđen je pravi spektakl na utakmici Atalante i Torine koja je završena rezultatom 4:4 u meču u kom je viđeno čak četiri penala.

Srpski reprezentativac Saša Lukić je pogodio mrežu domaćih čak dva puta, oba iz penala, u 36. i 63. minutu.

U trećem meču odigranom u utorak popodne Udineze je kao gost savladao Fiorentinu ubedljivo sa 4:0.

Video: Zašto je Pipo Inzagi jeo keks i pršutu pred utakmicu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA