≫ 

Neverovatna vest iz Nemačke: Bajern želi Luku Jovića kao naslednika Levandovskog!

Fudbaler Real Madrida je i ranije bio na meti Bavaraca, ali je tada odlučio da se preseli na Santjago Bernabeu

  • 22
Luka Jović, FK Bajern Foto: Profimedia

Luka Jović se nije najbolje snašao u Real Madridu, gde je došao u transferu vrednom 60 miliona evra 2019. godine, ali bi i pored toga posle tri godine mogao da završi u drugom gigantu - Bajernu iz Minhena.

Nemački Bild donosi i neverovatnu informaciju, da bi Jović mogao karijeru od leta da nastavi u Bajernu, i to kao naslednik Roberta Levandovskog!

Poljski napadač želi da napusti Bajern posle osam godina, gde je osvojio sve što se moglo osvojiti. Zasitio se na Alijanc areni i željan je novog izazova, a najupornija da ga dovede je Barselona i njen trener Ćavi, koji je već imao razgovore sa poljskim napadačem.

Bajern se već okrenuo potencijalnim zamenama za Levandovskog, a jedan od kandidata je i Luka Jović.

Jović je svojevremeno eksplodirao u Nemačkoj u dresu Ajntrahta u sezoni 2018/19, kada je bio jeda od najboljih strelaca Bundeslige. Tada ga je želeo i Bajern, ali je on na kraju završio u Realu.

Ipak, u konkurenciji Karima Benzeme, koji igra u životnoj formi poslednje tri sezone, jasno je da Jović kao centralni špic nije imao mnogo prostora da se istakne, tako da Madriđani već neko vreme pokušavaju da mu pronađu novu sredinu.

Jovićeva prednost je što ne bi bio skup, pošto za tri sezone u Realu nije imao previše prostora da se iskaže, pa mu je cena drastično pala.

Glavni kandidat da odmeni Levandovskog u Bajernu je napadač Ajaksa, Sebastijan Haler, koji je ove sezone eksplodirao u dresu Kopljanika i postigao je 33 gola uz 9 asistencija. Svojevremeno je on sa Jovićem i Rebićem činio ubitačan tandem Ajntrahta, pa možda ne bi bilo iznenađenje da ovaj tandem od leta vidimo ponovo, ovoga puta u dresu Bajerna.

Pored Halera i Jovića, kao kanditati figuriraju Patrik Šik i Darvin Njunjez. Ipak, Leverkuzen za Šika traži 40 miliona evra, što je za Bajern previše. A Darvin Nunjez je još skuplji, jer Benfika ne namerava da pusti svog napadača za manju sumu od 80 miliona evra, dok se pominje čak i 100.000.000 evra.

Bonus galerija: Vila s bazenom Luke Jovića u Madridu

Video: Luka Jović proslavio rođenje trećeg sina: Aleksandra Prijović pevala na slavlju u restoranu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    28. april 2022 | 12:34

    Kako tooo ja mislim da žele Sadika ili Šaponjića 😂😂😂

  • samo iskreno

    28. april 2022 | 13:00

    To bi bilo odlično rešenje za njega! Bundesliga mu bolje leži plus u Minhenu može da napreduje!

  • Pera

    28. april 2022 | 14:36

    Setite se imena koji su iz Reala bukvalno oterani nakon neuspesne misije a kasnije eksplodirali u novim klubovima: Roben, Snajder, Van der Vart... Nastavi niz....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA