≫ 

Svi sukobi Grobara s igračima Partizana, nisu štedeli ni Sašu Ilića: Skidanje trake, šamar, transparenti...

 ≫ 

Miloš Jojić je poslednji slučaj da je jedan igrač crno-belih na svom stadionu doživeo torturu od strane svojih navijača

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Lun kralj ponoći
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Darko PFC

    29. april 2022 | 09:14

    Da se ne lazemo Sasa Ilic za mene ne moze niti ce biti legenda.Drugo uvek sam govorio da su stranci u Partizanu mnogo vise dali nego sva ta nasa kvazi deca koja su ozivljavala karijere u Partizanu.Moreira Cleo Zuka Diara Suma pa sada i Ntho koji je Magistar fudbala za sve ove igrace koji su ulazili u problem sa navijacima.Svaki od tih nasih fudbalera sem Save nije uspeo nigde da igra vise od 10-ak utakmica i vracali se ne da pomognu klubu vec da uzmu jos koj dinar vise vozeci se na kreditima od ranije.Ne postoji krdit ili zasluzujes da igras ili ne kraj price.Cist primer je Natho covek gura Partizan dve god da gol u derbiju onda udje u 70 min u sledecem,a jos gore poslednji derbi igra poslednjih 5 min.Jojici skrivi penal samo on zna zasto onda masira igraca ptri aktivnom rezultatu i onda pravi opet dva teska kiksa pri aktivnom rezultatu ali su novine pune hvale o Jojicu koji je za dve god dao mozda 10-ak golova ...Natho se evidetno maltretira od strane trenera.Jojic ne da je zasluzio da se otera nego mnogo bolje je da sam ode na svakoj utakmici trba ga izvizdati kao i Stanojevica Miljkovica Obradovica Fejsu Jevtovica Jovica.

  • Xkkc

    29. april 2022 | 00:41

    Ali moramo da razgradimo ovaj slucaj od ostalih, tretman kao Jojic imao je samo Babovic koji je svojim losim igrama i ponasanjem doprineo tome, ali ruku na srce ipak je igrao bolje od Jojica. Zanimljivo jedna cinjenica svi koje su navijavi prozivali i govorili da ne zasluzuju da igraju nisu napravili nikakve karijere i ispostavilo se da im je Partizan bio vrh karijere, a njihovo suludo forisranje dan danas je jasno samo trenerima. Svi od reda Miljkovic, Voja Stankovic, Marko Scepovic, Marko Jankovic, Voja Stankovic.

  • Даца

    28. april 2022 | 20:09

    Јој кад се патлиџановци поџапају међу собом 🤣 па они су шоу, њима противник ни не треба 😏🤭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA