Zvezdino bivše "dete" postiglo gol godine u PLS: Na prečac izveo slobodnjak s centra i lobovao golmana

Marko Marinković je imao svoj dan na terenu u Dobanovcima

  • 0

Grčevita borba za opstanak u Prvoj ligi Srbije predstojim svim klubovima, slamke spasa svi traže, a jednu je uhvatila i ekipa Budućnosti iz Dobanovaca, koja je slavila protiv drugog "davljenika" ekipe Bačke sa 4:1. Pored dosta golova, meč je obeležio Marko Marinković koji je postigao gol sa centra.

Marinković je rođeni Užičanin, koji je svoju fudbalsku afirmaciju krenuo da gradi u podmlatku Crvene zvezde, odakle je išao na razne pozajmice. Pre dolaska u Budućnost, Marinković je branio boje Novog Pazara, dok je na krajnje simpatičan način odlučio i da stane na "ludi kamen".

Naime, Marinković je na meču protiv Bačke postigao dva gola, od čega je ovaj drugi bio prava "fudbalska bombona".

Glavni arbitar meča je dosudio faul na centru igrališta, igrači iz Dobanovaca su krenuli napred, a loptu su ostavili da je neko iz zadnje linije izvede, Marinković je primetio da je golman gostiju van linije i milimetarski preciznim udarcem je uspeo da ga savlada. Usledila je prava ekstaza i slavlje, pošto je Budućnost ovom pobedom uspela da se "popne" na 12. mesto, odnosno poziciju iznad "crvene zone".

Kako je to izgledalo, možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Kakav projektil fudbalera Metalca: Kamera Arene jedva uspela da uhvati ovaj pogodak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA