≫ 

Potez koji vraća nadu u fer-plej: Mitošević pisao FSS posle preloma noge, želi da se Piščeviću umanji kazna

Misli da je sve bilo nenamerno

  • 0
Mitošević slomljena noga Foto: Arena

Zanimljivo fudbalsko kolo u Superligi je za nama. Videli smo neke neverovatne pogotke, ispisana je istorija takmičenja tako što smo dobili najmlađeg strelca ikada, ali to nije sve. U zatišje kola videli smo i jedan potez koji uliva nadu da je fer-plej živa kategorija u našem fudbalu.

U njega pokušava da nas ubedi Vuk Mitošević, fudbaler Radnika iz Surdulice, koji je nedavno pretrpeo težak prelom noge. Iskusni vezista stradao je na utakmici protiv kragujevačkog Radničkog posle duela sa Nikolom Piščevićem, a sada je pokazao da nije zlopamtilo.

Jer, Mitošević je pisao molbu Fudbalskom savezu Srbije kako bi uticao na donošenje odluke oko nastupa Piščevića, istakavši da fudbaler Radničkog nije imao nameru da ga povredi. Nada se da će se na taj način suspenzija spustiti sa šest na dve utakmice.

Faktički, na taj način bi on bio u konkurenciji već za naredni meč protiv Novog Pazara, pošto je dva meča suspenzije već odradio protiv Mladosti i Kolubare.

U razgovoru za Mozzart Sport, sportski direktor Radničkog 1923, Slavko Perović je istakao kako je zahvalan Mitoševiću zbog gesta.

- Zahvaljujem se i Vuku Mitoševiću i njegovom klubu koji su nam izašli u susret i potvrdili ono što je bilo očigledno, a to je da Nedeljko Piščević nije imao nikakvu nameru da povredi Mitoševića - rekao je Perović.

Video: Kakav projektil fudbalera Metalca: Kamera Arene jedva uspela da uhvati ovaj pogodak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA