Partizanov dželat melje redom, pao je i Marselj finale LK na dohvat ruke

Fejenord planira da ide na najviši mogući plasman u ovom takmičenju

  • 0
FK Fejenord Foto: MN Press

Fudbaleri Fejenorda uspeli su na svom terenu da savladaju Marselj sa 3:2, čime su došli na korak od plasmana u finale Lige konferencija. U drugom polufinalu, ekipe Lestera i Rome su remizirale 1:1, te će o plasmanu narednu rundu odlučivati meč u Italiji.

Fejenord je u svojoj ovogodišnjoj ekspediciji Lige konferencija izbacio i Partizan veoma ubedljivo, a još jednom je dokazao o koliko moćnoj ekipi se radi, pošto su na svom De Kajpu bili bolji od Marselja sa 3:2, iako su već posle prvih 20 minuta imali dva gola prednosti (2:0).

Konto je otvorio Desers na asistenciju Sinistere. Asistent prvog gola je bio heroj kod narednog, Kolumbijac Sinistera je postigao gol samo dva minuta kasnije i doneo je svojoj ekipi ogromnu prednost. Nije dugo izdržao Fejenord s ovim rezultatom, Dijeng je osam minuta kasnije smanjio na 2:1, da bi Žerson u 40. minutu poravnao rezultat.

Rezultatom 2:2 se otišlo na odmor, da bi već na startu drugog, odbrana Marselja strahovito pogrešila u 12. sekundi, a Desers je to kaznio i  postigao novi pogodak i time doneo konačnih 3:2 pred revanš u Francuskoj.

U drugom polufinalnom susretu nije bilo toliko zanimljivo, pošto su Lester i Roma remizirali, čime su sav teren polufinala prebacili na revanš utakmicu.

Roma je povela već u 15. minutu preko Pelegrinija, a na 1:1 je poravnao Mansini svojim autogolom u 67. minutu susreta.

Video: Pogledajte reakcije navijača Partizana i Fejenorda posle golova u Humskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA