Zvezda zove navijače: Puštene karte za Vojvodinu, crveno-beli traže podršku za nastavak serije na Marakani

Zvezda je omogućila svojim navijačima da i na Marakani mogu da kupe kartu za tribinu na kojoj će biti smešteni navijači beogradskih crveno-belih.

  • 7
Crvena Zvezda - Vojvodina Foto: Nikola Tomić

Crvena zvezda u nedelju od 17 časova gostuje Vojvodini u Novom Sadu u meču četvrtog kola plej-ofa Superlige. Crveno-beli očekuju veliki broj svojih navijača na Karađorđu, pošto je u pitanju derbi kola, ali i meč koji bi tim sa Marakane mogao značajno da približi tituli u slučaju pobede.

Zvezda je omogućila svojim navijačima da i na Marakani mogu da kupe kartu za tribinu na kojoj će biti smešteni navijači beogradskih crveno-belih.

Cena karte je 600 dinara, a cifra se baš i neće dopasti navijačima, ali nema sumnje da će Zvezda svakako imati iza sebe veliku podršku, kao što je to po pravilu slučaj u Novom Sadu.

Karte na blagajni Zvezdinog stadiona mogu da se kupe u petak i subotu od 10 do 18 časova, kao i u Novom Sadu u petak od 9 do 19 časova i 30 minuta i u subotu od 10 do 16 časova u prostorijama "Gigstiks" u Pariskom magazinu, Bulevar Kralja Aleksandra 12, kao i na dan utakmice od 13 časova do početka meča na blagajni na južnoj tribini stadiona.

Video: Dejan Stanković zadovoljan minimalcem protiv Čuke: Titula se osvaja mic po mic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    29. april 2022 | 10:49

    Dolazim.

  • LALA IZ NOVOGA SADA

    29. april 2022 | 10:49

    Sta da GLEDAJU ,DOGOVORENU !?

  • Miša

    29. april 2022 | 11:16

    Neka naši iz NS kupuju za istok. On zvrji prazan a na jugu, čak i onom celom, nema dovoljno mesta. Žali bože što domaćini koriste sa svih 300 ljudi onu divnu severnu tribinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA