≫ 

Argentinci su najveći fudbalski zaluđenici: Podatak FIFA o prodatim kartama za Mundijal sve govori

Gaučosi su prosto ludi za svojom reprezentacijom

  • 0
Anhel Di Marija Foto: AP/Tanjug

Utakmice reprezentacije Argentine na Svetskom prvenstvu u Kataru pobuđuju daleko najveću pažnju ljubitelja fudbala, pokazuje izveštaj FIFA o trebovanju karata za Mundijal u Kataru koji startuje u novembru ove godine.

Prema podacima Svetske fudbalske organizacije, čak 23.5 miliona navijača se prijavilo za kupovinu ulaznica, a čak tri od četiri utakmice za koje je poslato najviše zahteva, su mečevi Argentine!

Na prva dva mesta po zainteresovanosti navijača su duel Argentina - Meksiko i Argentina - Saudijska Arabija, treći trenutno najpopularniji meč među navijačima je Engleska - Sjedinjene Države, a na četvrtom mestu je još jedan meč Argentinaca, onaj sa Poljskom.

Pogađate, zemlja odakle stiže najviše zahteva za kupovinu ulaznica za Svetsko prvenstvo je - Argentina.

Jasno je na osnovu ovih podataka da su Argentinci totalno "ludi" za nacionalnim timom i da će sasvim sigurno u velikom broju krenuti put Katara kada za to dođe vreme. Naravno, oni srećnici koji uspeju da se domognu karata.

Video: Dželat Piksi sreo žrtvu Santoša u Kataru: Selektor Srbije dirnuo je malo Portugalcu stare rane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA