≫ 

Odložila ulazak u "Kuću slavnih" zbog odvikavanja od alkohola: Čuvena Houp Solo zna prioritete

Amerikanka je u martu uhapšena zbog toga što se gotovo onesvestila za volanom dok je vozila sinove

  • 1
Hope Solo Foto: Profimedia/Mike Ehrmann / Getty images

Bivši golman ženske fudbalske reprezentacije SAD Houp Solo (40) zatražila je od Nacionalne federacije svoje zemlje da joj ulazak u "Kuću slavnih" bude odložen, jer će se u narednom periodu posvetiti odvikavanju od alkohola.

Jedna od najboljih i najtrofejnijih igračica svih vremena je u martu uhapšena pošto je nađena gotovo onesvešćena u kolima u kojima su bila i njena dva sina blizanca.

Solo je u karijeri 202 puta nosila dres reprezentacije SAD, osvojila je jedno Svetsko prvenstvo i dva puta olimpijsko zlato.

- Sva moja energija trenutno je usmerena na moje zdravlje, na rehabilitaciju i na moju porodicu - poručila je Solo.

Njen stav i odluku da stavi na čekanje ulazak u potpunosti je podržala "Kuća slavnih".

- Razgovarala sam sa ljudima iz "Kuće slavnih" i sa mnogo uvažavanja zatražila da odložim ceremoniju ulaska koja će biti održana naredne godine. Želim ovim putem da im se zahvalim na razumevanju i podršci koju su pokazali - rekla je Solo.

Protiv Houp Solo je zbog pomenutog incidenta koji se desio 31. marta podneta prijava za vožnju pod dejstvom alkohola i opiranje prilikom hapšenja. Njen advokat je poručio da se ona "raduje što će imati priliku da opovrgne sve što joj se stavlja na teret".

Ona je posle incidenta i hapšenja odmah puštena kući.

Devojka prodorinih očiju i nemirnog duha je i tokom karijere imala razne ispade, svojevremeno je bila suspendovana na 30 dana zbog incidenta u trening kampu reprezentacije, a 2016. godine je izbačena iz nacionalnog tima na šest meseci jer je Šveđanke, rivalke SAD sa olimpijskih igara, nazvala kukavicama.

Video: Najlepša fudbalerka na svetu je sa Balkana: Cakana Nikolina lepotom i izgledom obara s nogu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA