Lalatović zagrmeo iz Novog Pazara: "Kunem se u decu i mrtvu majku da nisam to rekao, sprema mi se linč"

Trener Kragujevčana je pred kameru izašao sa svojim telefonom, na kom je pokazao naslov iz Pazarskih novina.

  • 15

Radnički iz Kragujevca i Novi Pazar igraju derbi začelja Superlige Srbije, meč koji može odlučiti ko ispada, a ko će uspeti da se sačuva u najjačem rangu srpskog fudbala. Međutim, pred sam početak meča, trener Kragujevčana Nenad Lalatović imao je jednu nesvakidašnju izjavu.

Lalatović je krenuo sa uobičajenim željama za protivničku ekipu, da bi potom izvadio telefon iz džepa, pokazao ga kamerama i pročitao naslov u novinama.

- Izvinjavam se što moram danas da kažem pred utakmicu. Mene je to povredilo. Ja sam to uzeo i pokazao, da svi pročitaju u Srbiji, jer toga nema u srpskim medijima, izašlo je u Pazarskim novinama samo. Skandal "Lalatović nazvao igrače Pazara Turcima", to je izašlo ovde, taj naslov, u dogovoru da su rekli igrači i uprava Kolubare. To su oni rekli njima, igračima i upravi Novog Pazara. Ja se kunem u svoje troje dece da nikad nisam nazvao Pazarce turcima. Čija je igra i čija izmišljotina ne znam, a sve da bih ja danas ovde bio linčovan, da bi se sav teret srušio na mene. Ovde će biti pun stadion, besplatan je ulaz, biće dosta njihovih navijača, oni im puste ovu izjavu i napišu samo u njihovim novinama, naslov "Skandal Lalatović nazvao igrače Turcima."

- Ja znam, jer me poštuju i vole, ja sam zaslužio, ali članovi uprave Pazara, Kolubare koji su preneli... Danas će doći pun stadion, meni je rečeno da će iza mene biti 20 huligana koji će me vređati i koji su rekli da ću biti isključen do 10. minuta. Izvinjavam se, moram da kažem. Sad kažem pred utakmicu, imam informacije šta će mi biti. Ja se ne bojim, ja uzimam odgovornost. Nisam to rekao, mogu se zakleti u decu i u mrtvu majku. Mora Srbija znati šta se meni sprema da bi me sklonili iz srpskog fudbala. Jer radim dobro posao? Jer sam uzeo 16 bodova u 11 utakmica? Što pokušavam da ostavim Radnički u ligi?

- Želim da se zna šta se meni sprema, kavko vređanje, kakvo ponižavanje zbog izjave koji sam rekao. Ovo je gnusna laž, ja se kunem u decu i majku da nisam rekao. Ja volim Novi Pazr i sve Pazarce - zaključio je Nenad Lalatović.

Video: Tomislav Sivić: Zaštitio sam Lalatovića, on je pošten! Uopšte ne treba da se plaši!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandokan

    30. april 2022 | 16:35

    Ovoga mu krsta.

  • kukavica si bio i ostao

    30. april 2022 | 16:41

    prije da jesi nego da nisi..bahat si posto iza tebe stoje oni sto namjestaju laznim prvacima titule..iimaj damu pa reci..jesam rekao sam da su muslimani turci..i jesu sta se bojis ..kao i ovi bosanski turci..sta je tu sporno..osim sto si kakavica kad nemas poledjinu

  • SRB IN CG

    30. april 2022 | 16:26

    Ovoga mi krsta, verujem mu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA