Novi Pazar je "eksplodirao": Lalatovićeva ekipa pala na jugozapadu, tim sa Jošanice napravio veliki preokret

Frenetična atmosfera pogurala je domaće do pobede nad Đavolima

  • 4
Novi Pazar Foto: Arena Sport Premium 2 - Printscreen

Neverovatna borba i velika pobeda za Novi Pazar u borbi za opstanak! Na stadionu u gradu na Jošanici pao je Radnički 1923 u direktnom dvoboju dve ekipe koje se nalaze na mestima koja na kraju sezone vode u baraž. Posle današnjeg rezultata, domaćini su prišli znatno bliže šansi da možda i pobegnu iz te zone, pošto sada zaostaju samo tri boda za Spartakom, doduše uz meč više - 2:1 (0:1).

Tako će se navijači ovog kluba nadati kiksu Subotičana u meču protiv Radnika u Surdulici, čime bi na tri kola pred kraj imali priliku da sustignu i prestignu ekipu sa severa Srbije i tako izbore direktan opstanak u eliti, bez igranja doigravanja sa najboljim ekipama Prve lige Srbije.

U ludoj utakmici, koju je ukrasila i neverovatno frenetična atmosfera na stadionu kraj Jošanice, Novi Pazar je loše krenuo, pošto je Radnički u 20. minutu poveo posle pogotka Ubiparipa. Taj rezultat ostao je na snazi sve do poluvremena, a na pauzi se očigledno nešto duboko promenilo, pošto su domaći zaigrali sa nekom novom energijom u drugih 45. minuta.

Video: Radnički poveo protiv Novog Pazara: Strelac Ubiparip nije hteo da slavi pogodak

Grešila je doduše dosta i odbrana Radničkog 1923, a kao plod toga Islamović je u 60. minutu stigao do velikog gola koji je na stadionu u Novom Pazaru napravio pravu pometnju. Navijači su skočili, neki su stali i pred kameru i počeli da proslavljaju veliki, veliki gol.

Video: Sivić pogodio sa izmenom: Rezervista Islamović doneo izjednačenje Novom Pazaru protiv Radničkog

Ali samo 11 minuta kasnije, videli su još jedan ogroman gol, onaj koji im je doneo preokret. Još jedanput je odbrana Kragujevčana užasno reagovala. Mujezinović je to vrsno iskoristio, pa je u 71. minutu na semaforu stajao rezultat koji je u potpunosti odgovarao ekipi Novog Pazara.  Oni su do kraja uspeli da zadrže staloženost i da upišu velika tri boda.

Video: Preokret u Novom Pazaru: Sivićevi rezervisti donose vođstvo nakon što su gubili 0:1 na poluvremenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nema pomoci fss i sudija

    30. april 2022 | 18:09

    nema sudija nema pobjeda...ma lala je trenercina hahah ahhahahha..ici cobane cuvaj ovce okani se glumatanja ternera..kad znas da ste svi na spisku pomoci drzave kao i opajdara i jos 10 poltrona..jadno al istintito..bravo pazaraci

  • Viki

    30. april 2022 | 18:21

    Vratite im 4 prestrogo oduzeta boda.

  • iliji

    30. april 2022 | 20:53

    Lalate brate Srbine ne vole te Sandzaklije a ni Tudjmanovi jugosloveni ali imas srpski ponos i to te krasi dosao u Sumadiju da spases Radnicki.Hvala brate🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA