OFK Beograd posle autogola u 91. minutu pobegao sa Zemunove giljotine: Sledi nam haos u Srpskoj ligi Beograd

Sjajna utakmica na Karaburmi koju je posmatrao veliki broj gledalaca

  • 2
Taurunum Bojs, FK Zemun, navijači Foto: MN Press

Drama u Srpskoj ligi Beograd polako, ali sigurno dostiže svoj vrhunac! Posle današnje odlične utakmice na Karaburmi između OFK Beograda i Zemuna, Radnički iz Novog Beograda dobio je šansu da pobegne na tri boda prednosti u odnosu na današnje goste, pošto su Romantičari u 90. minutu uspeli da se sačuvaju i dođu do vrednog boda - 1:1 (0:1).

Po sunčanom danu i pred velikim brojem gledalaca na Omladinskom stadionu gledali smo sasvim solidan fudbal za prilike ovog ranga takmičenja. Dve ekipe koje su nekada igrale u Superligi Srbije pokazale su veliku želju da se približe stepenicu bliže ponovnom nastupu među onim najboljim.

Prosto je neverovatno da je Zemun posle autogola ispustio prednost koju je čuvao skoro celu utakmicu. Stojanović je iz najbolje namere hteo glavom da izbije loptu nakon centaršuta Stijačića, ali je zapravo uputio neverovatan lob i matirao je sopstvenog golmana u 91. utakmice.

Prethodno je u 25. minutu Aleksa Ivanović postigao zaista sjajan gol i uhvatio na spavanju golmana OFK Beograda. Bio je to slobodan udarac sa leve strane igrališta, gde je fudbaler gostiju šutirao direktno ka protivničkoj mreži.

Posle najnovijih dešavanja, Zemun i Radnički iz Novog Beograda dele prvu poziciju na tabeli sa po 51 bodom, pri čemu drugopomenute tek čeka meč ove runde kod kuće sa Zvezdarom. OFK Beograd je treći sa dva boda manje, pa ima i dalje nadu da ipak može do promocije u Prvu ligu Srbije.

Inače, ovu rundu obeležio je neverovatan rezultat u Velikim Crljenima, gde je TEK Sloga odigrala ludačko drugo poluvreme sa BSK Borčom, koje je završeno sa 6:5, za ukupnih - 7:5. Ovaj rezultat mnogo će značiti domaćima, koji su se sada već dobro odmakli od Leštana, koji su pred ispadanjem.

Video: Preokret u Novom Pazaru: Sivićevi rezervisti donose vođstvo nakon što su gubili 0:1 na poluvremenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realista

    30. april 2022 | 18:34

    Radnički ima samo prijateljske utakmice do kraja... Iskusno su odradili drugi deo sezone, zatvorili su sve, od iskusnih igrača pa do prijateljskih utakmica....

  • Bora

    1. maj 2022 | 16:57

    Navijam za OFK, ali ako treba da biram, više bih voleo da Zemun bude prvi, ako mi već ne možemo. Iz čistog poštovanja prema ljutom rivalu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA