≫ 

Urnebesne scene iz Čempionšipa: Navijači Milvola uleteli na teren da slave, čuvari im presmešno branili ulazak

Pitanje je i šta su Lavovi slavili, pošto su ostali bez mesta u plej-ofu

  • 2
FK Milvol Foto: Twitter / Out of Context Football / Printscreen

Potpuno bizarne scene viđene su na meču 45. kola engleskog Čempionšipa. Milvol je savladao sastav Piteboroa sa 3:0, ali je zbog ostalih rezultata ostao onemogućen da se u poslednjem kolu eventualno izbori za mesto u plej-ofu.

Stoga zaista čudi zbog čega je gotovo 1.000 navijača uletelo na teren posle poslednjeg sudijskog zvižduka. Milvol jeste imao sasvim solidnu sezonu, ali bi, prirodno, bilo normalnije da su proslavili uspeh nego mesto ispod plej-of zone.

Tokom tog slavlja viđene su i urnebesne scene u kojima su se čuvari okupili i okružili tribine, a navijači prolazili kroz njih kao kroz živu ogradu. Nisu se gospoda i gospođe iz obezbeđenja ni okretali, pa ni pomišljali da reaguju. Kao da su bili napravljeni od vazduha, što je naišlo na brojne reakcije na društvenim mrežama.

Bilo kako bilo, ovaj rezultat je i definivino poslao Piterboro u treću ligu, a tamo će otputovati zajedno sa Derbijem i Barnslijem, dok je Reding uspeo da se sačuva pošto ima sedam bodova više od crvene zone na kolo pred kraj.

Video: In memoriam - Mino Rajola: Umro najmoćniji fudbalski menadžer, karijeru počeo kao pica majstor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele73

    1. maj 2022 | 08:34

    Navijači Milvola ne žele da njihov klub uđe u Premijer ligu.Viši rang podrazumeva i jaču kontrolu a ogromna većina navijača Milvola je najnlaže rečeno problematična

  • Pamet u glavu

    1. maj 2022 | 18:49

    Milvol ima i dalje šansu da uđe u baraž dok je Piterboro ispao dva kola pre mnogo ste vi dobri novinari. Ako Midlsboro kiksne a Šefild izgubi od Fulama sa 3 razlike,Milvol bi sa 2 razlike ako pobedi Bormuta prošao u baraž

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA