Fudbaler Boltona imao više sreće nego pameti i postigao najčudniji gol ove sezone

Ovo se stvarno ne viđa svakoga dana

  • 0
FK Bolton, Flitvud Printskrin: Twitter / bwfcbwfc

Bolton odavno nije deo elite u Engleskoj, klub tabori u trećoj ligi, daleko od prilike da učini nešto više, no ipak, s vremena na vreme Vonderersi skrenu pažnju na sebe nelim dobrim potezom.

Ovoga puta je to uradio Dion Čarls, napadač ekipe Boltona, koji je na meču sa Flitvudom postigao gol kakav se retko viđa na fudbalskim terenima.

Flitvud i Bolton su ušli u meč poslednjeg kola Lige 1, gde je sam meč imao mnogo veći značaj za ekipu Flitvuda koja je mogla da ispadne iz lige, dok je Bolton bio siguran. Flitvud je poražen, ali je porazom Džilingema od Roterama uspeo da ostane u trećem rangu engleskog fudbala.

Ipak, sam meč je obeležio napadač Boltona. Naime, Dion Čarls je uklizao kako bi oduzeo loptu na nekih 45 metara od gola, ali se lopta odbila tako da je prevarila golmana i ušla u gol. Pored ovog pogotka, Čarls je bio strelac još jednog, Deklan Džon je postigao jedan, a i Bodvarson u nadoknadi vremena. Za Flitvud su pogađali Begli i Garner.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA